73
Mercuri Urval
Müügiesindaja
Mercuri Urval
Mercuri Urval

Müügiesindaja

Mercuri Urval

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on tulemustele orienteeritud sõnapidaja, hea läbirääkija ja suhtleja, kellele meeldib liikuv töö, paljud kontaktid, asjade organiseerimine ja kes on huvitatud automaailmast. Põhitöö toimub eesti keeles, kasuks tuleb võõrkeelteoskus (vene, soome, inglise). Kandideerida võivad nii kogenud müügiinimesed kui ka need, kes soovivad oma karjääri alustada.

Tööülesannete kirjeldus

Oleme otsimas oma ettevõttesse sõidu- ja veoautorehvide müügiesindajat, kelle põhiülesanneteks on klientide külastamine ja aktiivne müügitöö eelkõige Harjumaal ja Põhja-Eestis, aga ka kliendihaldus, laoseisude jälgimine, vajadusel kaupade tellimine ja kliendipäringutele vastamine. Oled meie professionaalse müügimeeskonna oluline liige, keda toetavad töös kogenumad müügijuhid.

Omalt poolt pakume

huvitavat tööd edukas ja stabiilselt arenevas rahvusvahelises ettevõttes, tulemustega seotud töötasu, kogenud kolleegide toetust, ametiautot ja kaasaegseid töövahendeid.

Вы можете узнать среднюю зарплату на эту должность на palgad.ee.

Дополнительная информация: Ametiauto

Место работы

    Tallinn, Harjumaa, Эстония
    Punane tn 42
  • Возможность удалённой работы

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Гибкий график

Навыки:

 Suhtlemisoskus Algatusvõimelisus

Языки

  •  Эстонский
Контактное лицо
Indrek Pajumaa
+3725118123

AS VEVID, rehvide ja velgede ning rehvidega seotud teenuste müüja on tuntud kaubamärgi REHVID.COM kaudu. Oleme stabiilselt kasvanud rahvusvahelise omanikeringiga ettevõte aastakäibega 20 miljonit eurot, kes tegutseb lisaks Eestile Soomes, Lätis ja Leedus. Alustasime tööd 1994. aastal Soome-Eesti ühisettevõttena, täna anname tööd ligi 70-le inimesele. Lisaks rehvide hulgimüügile töötavad meie Eesti rehvivahetuspunktid Tallinnas Lasnamäel ja Mustamäel ning Pärnus, Tallinnas Peterburi teel asub meie veoautorehvide taastamistehas. Oleme Eestis Kumho ja RoadX rehvibrändide ametlik edasimüügipartner. Oleme ka Eesti üks suuremaid Michelin’i sõiduautorehvide edasimüüjatest ning üks kahest suuremast Goodyear’i edasimüügipartnerist. Meie klientideks on nii teised hulgimüüjad, automüüjad, rehvivahetusfirmad, transpordiettevõtted, autorendifirmad kui ka avaliku sektori organisatsioonid. Meie eelisteks on kiirus, mida võimaldab korralik laoseis ja asjatundlik, stabiilne meeskond. Oma e-poe laoseisu kuvame reaalajas ja kasutame usaldusväärseid transpordipartnereid kauba toimetamiseks klientideni. Vt lisa https://www.rehvid.com.  


Вебсайт компанииhttp://www.mercuriurval.com

Похожие объявления о вакансиях

Müügiesindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Срок: 29.04.2024
Lennundusjulgestuse töötaja Kärdla Lennujaamas
G4S Eesti AS
Kärdla
€ 6.45
Срок: 13.05.2024
Müügispetsialist
Nutiklaas OÜ
Tallinn
€ 1800 – 3000
Срок: 09.05.2024