101
UX/UI disainer
Fujitsu Estonia AS
UX/UI disainer
Fujitsu Estonia AS
UX/UI disainer
Fujitsu Estonia AS

UX/UI disainer

Fujitsu Estonia AS

Sina oled oluline lüli lisandväärtuse loomisel.

Kui soovid anda oma panuse Eesti riigi majandusse läbi suurte avalike organisatsioonide ning eraettevõtete strateegiliste töövahendite arendamise, siis tule ja liitu Fujitsu meeskonnaga.
Oma töös puutud kokku erinevate arendusinitsiatiivide elluviimisega, uute lahenduste väljatöötamisega ja põnevate projektide teostamisega - parimad praktikad kuuluvad selle kõige juurde.

Meie meeskonna UX/UI disainerina:

• teed tihedat funktsioonide ülest koostööd tootejuhtide ja projektimeeskonnaga (nt frontend arendajad, süsteemianalüütikud, jne.), et tuvastada, käsitleda ja lahendada kasutajaliidese ja teabe kujundamise väljakutseid;
• töötad välja visandid, vood ja funktsioonide kujundused;
• lood ja infosüsteemide prototüüpe kasutades Figmat, Axure’i vms;
• teostad disainilahenduste ja ellu viidud lahenduste kasutusmugavuse testimist;
Lisaks on meil hea meel, kui Sa omad kogemust WCAG standardiga töötamisel ja suure hulga andmete või andmesisestusväljade süstematiseerimisel ja mahutamisel kuvale.

Meeskonnajuht Linda Lember kutsub Sind kandideerima:

UX/UI disainerina meie meeskonnas saad kaasa aidata tõeliselt mugavate ja kasutajasõbralike lahenduste loomisel Eesti inimestele. Ootame Sinult oskust olla meeskonnamängija, see tähendab meie jaoks julgust pakkuda välja põnevaid ja kaasaegseid lahendusi aga olla samas valmis ka kompromissideks.

Pakume sulle paindlikkust ja piirideta arenguvõimalust ehk meie juures on sul võimalik:

- töötada rahvusvahelises ettevõttes, mis pakub stabiilsust ja kindlust - oleme Eesti IT-turul tegutsenud juba üle 30 aasta:
- teha koostööd meeskonnas, kus kõiki mõtteid ja ideid saab vabalt arutada, omavaheline hea huumor ning südamlik suhtumine käib tööpäeva juurde;
- arendada oma professionaalseid oskusi ja teadmisi toote ja tehnoloogia valdkonnas ning erinevates Eestis või Soomes ärisektorites. Sinu arengut toetab ka ligipääs LinkedIn learning ja Pluralsight keskkonda;
- nautida töö- ja eraelu tasakaalu, see tähendab, et pakume paindlikkust tööajas ja töökohas – sul on võimalus töötada kodus või meie Tallinna, Tartu, Pärnu kontorites. Meil on kaasaegne töökeskkond ja töövahendid – meie Tallinna kontor on valminud 2022. aastal ja asub Ülemiste Citys Alma Tominga rohemajas (5ndal korrusel).
Lisaks pakume muid ettevõtte hüvesid muuhulgas näiteks 7 kalendripäeva lisapuhkust, igakuist spordi- ja/või tervisekompensatsiooni, haiguspäevade hüvitamist jne.

Kui soovid liituda meiega, siis ootame Sinult:

• erialast haridust graafilise disaini või IT valdkonnas;
• vähemalt 2 aastast erialast töökogemust;
• eesti ja inglise keele oskust.
Kasuks tuleb kogemus disainisüsteemidega töötamisel ja/või nende loomisel (nt. veera.eesti.ee)

Tarkvaraosakond tööandjana

Meid võid usaldada. Oleme maailmaturul tegutsenud juba aastast 1935 ja Eestis 1991. Ühe suurima IT-ettevõttena oleme Eestis tööandjaks ligi 400 inimesele. Pikaajaline kogemus võimaldab meil oma töötajatele pakkuda kindlustunnet ja stabiilsust. Oleme usaldusväärsed tervikuna, mis tähendab, et igale meie meeskonnaliikmele saab loota.

Вы можете узнать среднюю зарплату на эту должность на palgad.ee.

Дополнительная информация: kodukontoris töötamise võimalus ja selle ülesseadmiseks tehniline varustus, 7 kalendripäeva lisapuhkust, haiguspäevade täiendav hüvitamine, igakuine spordikompensatsioon.

Место работы

    Tallinn, Harjumaa, Эстония
    Sepise 7
  • Возможность удалённой работы

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Гибкий график

Навыки:

 UX/UI figma

Языки

  •  Английский
  •  Эстонский
Контактное лицо
Hanni Tomingas
+372 577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.




Вебсайт компанииhttps://www.fujitsu.ee/karjaar-fujitsu-estonias/

Похожие объявления о вакансиях

Patrullpolitseinik
Töötukassa vahendatud pakkumised
Paide
€ 1850
Срок: 22.04.2024
LAEVAJUHTIMISE NOOREMPROFESSOR
Tallinna Tehnikaülikool
Tallinn

Срок: 14.05.2024
Projektijuht
Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus
Tallinn

Срок: 21.04.2024