446
Hooldustöötaja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Päevasesse ja öisesse vahetusse

Tööandja nimi

Tartu Eluringikeskus OÜ

Tööülesanded

Sinu peamiseks ülesandeks on Eluringikeskuse elanike elu korraldamine, nende toimetuleku ja taastumise toetamine ning elukvaliteedi säilitamine elaniku hooldusplaani alusel.

Haridustase

põhiharidus

Nõutud keeleoskus

  • RU, kõne: A2, kiri: A2
  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

Ootame tööle südamega panustajaid, kes aitavad eakatel väärikalt ja mõtestatult elupäevi veeta, on valmis õppima ning soovivad kuuluda pühendunud töötajate meeskonda. Teretulnud on nii töökogemusega tegijad kui ka valdkonnas alustajad.
Kasuks tuleb täienduskoolituste läbimine ja/või haridus ja töökogemus sotsiaalvaldkonnas või kutsealal; austav, hooliv ja väärtustav suhtumine nii abivajajasse kui ka töökaaslastesse; vastutustundlikkus, kohusetundlikkus, kokkulepetest ja ajakavast kinnipidamine; hea pingetaluvus, füüsiline vastupidavus; head meeskonnatöö oskused.

Omalt poolt pakume

Pikaajalist ja stabiilset tööd kaasaegses ja toetavas töökeskkonnas; õppimis- ja arenemisvõimalusi - meil on oma koolitusprogramm igale uuele tulijale; paindlikku graafikujärgset tööaega; väga head meeskonnatöö kogemust; kvaliteetsed tööriided; tööpäevadel tasuta lõunat, kohvi ja teed; ühistegevusi; konkurentsivõimelist tunnitasu. Meie juures oled hästi hoitud ja toetatud.

Kandideerimise info

Tartu Eluringikeskus on 2022. a novembris avatud eakatekodu, kus on kaasaegne ja mugav keskkond nii elanikele kui ka töötajatele. Asume Tartu linna servas Räpina maantee ääres, kust bussiga kesklinna jõudmiseks kulub vaid 15 minutit. Palun täida "Tule tööle" taotlus veebilehel: https://eluring.ee/et/ ja saada oma CV info@eluring.ee.

Tähtaeg: 29.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Вы можете узнать среднюю зарплату на эту должность на palgad.ee.

Место работы

    Tartu, Tartumaa, Эстония
    Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Annemõisa tn 2

Тип работы

  • Полный рабочий день
  • Полный рабочий день со сменами
Контактное лицо
Ines Kerikmäe
+372 5699 7500
Tartu Eluringikeskus OÜ on eakatekodu, kus pakume ööpäevaringset üldhooldusteenust ning meil on kaasaegne, avar ja hubane keskkond töötajatele. Lisaks tegutseb majas lasteaed. Asume Tartu linna servas Räpina maantee ääres, kust bussiga kesklinna jõudmiseks kulub vaid 15 min.

Вебсайт компанииhttps://eluring.ee/et/

Похожие объявления о вакансиях

Tootespetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartu

Срок: 06.06.2024
Seadmete operaator
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartu

Срок: 20.05.2024
Kokk (Coop Kokad)
Coop Eesti Keskühistu
Tartu
€ 1200
Срок: 26.05.2024