284
Stora Enso Eesti AS
Hooldusmehaanik
Stora Enso Eesti AS
Stora Enso Eesti AS

Hooldusmehaanik

Stora Enso Eesti AS

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui sul on tehniline taip ja teadmised, oled vastutustundlik ja kiire tegutseja ning sulle sobib meeskonnatöö; sa ei pelga uusi väljakutseid ja uute oskuste õppimist; oled valmis töötama graafiku alusel ka nädalavahetustel. Vajalik on elementaarne arvuti kasutamise oskus, kasuks tuleb varasem töötamine sarnasel ametikohal.

Tööülesannete kirjeldus

Peamisteks ülesanneteks on tootmisliinide ja -seadmete plaaniline hooldus ja ennetav remont, osalemine arendustöödes parema efektiivsuse või töökindluse saavutamiseks, vajadusel kiire tehniliste probleemide lahendamine tootmise jätkamiseks.

Omalt poolt pakume

Ettevõte pakub kaasaegset motiveerivat töökeskkonda, pidevat erialast arenemist, huvitavaid tehnilisi väljakutseid, koolitusi tööks vajalike oskuste omandamiseks, professionaalseid töövahendeid, osaliselt kompenseeritud toitlustust, tööriietust ja töökaitsevahendeid, lisahüvesid (näiteks staazhipuhkus) ja sõbralikku ja toetavat kollektiivi.

Töö on esmaspäevast reedeni hommikustes ja õhtustes vahetustes

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon või ravikindlustus, transpordikompensatsioon, lõunasöögi kompensatsioon, lisapuhkepäevad

Asukoht

    Järvamaa, Eesti
    Imavere, Kadastiku tee 1

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 Tehniline huvi Töökas õppimisvõime

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Katrin Kivi
+37256683524


Ettevõtte kodulehthttp://www.storaenso.com