172
Telia Eesti AS
Tugiteenuste spetsialist
Telia Eesti AS
Telia Eesti AS

Tugiteenuste spetsialist

Telia Eesti AS

Oled see Sina?

  • Sul on suur huvi IT vastu ning omad üldiseid teadmisi serverite, andmemassiivide, võrgulülitite, varundusseadmete kohta;
  • Sinu jaoks on tuttavad terminid iSCSI, FC, VLAN, varundus, virtualiseerimine, tulemüür, SAN, RAID, LTO;
  • omad kehtivat B-kategooria juhiluba;
  • oled kohusetundlik, tähelepanelik ning positiivse suhtumisega;
  • Sind tiivustab võimalus areneda ning õppida;
  • Sul on vähemalt keskharidus;
  • valdad väga heal tasemel eesti keelt ning tuled edukalt toime ka inglise keeles.

Sinu järgmine võimalus?

Omad või omandad IT/tehnoloogiaalast haridust? Sind inspireerib töö andmekeskustes, olla abiks administraatoritele suurkliendi riistvara puudutavates küsimustes ja sind ei hirmuta tegevuste dokumenteerimine? Sa sooviksid seda teha toetavas ja lõbusas tiimis? Kui jah, siis ühine meiega ning tea, et oleme valmis Sind uue tiimiliikmena õpetama ja Sinu õnnestumist toetama!

Tugiteenuste spetsialistina on Sinu põhilised tööülesanded:

  • Hewlett Packard Enterprise seadmete garantii ja hooldus;
  • garantiijuhtumite lahendamine, dokumenteerimine ja logistika haldamine;
  • serveriruumides serverite ja seadmetega seonduvate tööülesannete täitmine vastavalt protseduuridele;
  • klientide nõustamine erinevate Enterprise lahenduste osas;
  • tööks vajalikke sertifikaatide omandamine.

See on rohkem kui lihtsalt töö!

Sõltumata sellest, millist järgmist rolli otsid, anname Sulle Telias toetuse ja vahendid, mida vajad, et kasvada nii professionaalselt kui inimesena. Saame pakkuda Sulle järgmist suurt võimalust loomingulises, motiveerivas ja hoolivas ettevõttes, kus igaüks saab olla tema ise võrdse ligipääsuga uutele võimalustele. Me austame ja hindame mitmekesisust. Lisaks atraktiivsele ja kaasavale töökeskkonnale, võimaldame paindlikkust ja pakume laia valikut tööandja soodustusi.

Oled huvitatud?

Et meie tiimi liituda, anna endast märku! Kui soovid rohkem teada, helista mulle numbril +372 5919 9335 või kirjuta virgo.vosujalg@telia.ee.

Ootame Sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et Sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud. Kandideerimise tähtaeg on 2. aprill 2023.

Võta palun arvesse, et valiku tegemist alustame jooksvalt ning ametikoht võib olla täidetud enne kandideerimise tähtaja lõppu. Seega julgustame Sind kandideerima esimesel võimalusel!

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia - let's make better happen!

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Virgo Võsujalg
+372 5919 9335

Täna veetakse kaupu droonidega, allkirju antakse digitaalselt, pank on igaühe taskus ja isegi televisioon võib olla reklaamivaba. Eilsed unistused on täna reaalsus. Homme ongi täna.

Tehnoloogia muudab maailma lihtsamaks – aga enam ammu ei ole lihtne selle arenguga sammu pidada. Meie roll on tuua tehnoloogia võimalused inimesteni lihtsal moel. Oluline on, et iga inimene saaks tegeleda rohkem asjadega, mis talle meeldivad. Et ta saaks ise otsustada. Ise valida – kas olla tööalaselt produktiivsem või kuidas olla rohkem lähedastega ja lõõgastuda. Loome võimalusi, et oleks mida nautida.

Meie ettevõtte alus on tehnoloogia – aga selle panevad tööle meie inimesed. Inimesed, keda kannustab uudishimu. Inimesed, kes julgevad proovida asju, mida ei ole kunagi varem proovitud. Me lähtume klientide vajadustest, sest meie jaoks on IT – inimlik tehnoloogia. Ja telekommunikatsioon tähendab suhtlust inimeste vahel. See on oskus kuulata – sest ainult kuulates oskame igaühele pakkuda just seda, mida ta vajab.

Telia Eesti on üks eriline koht töötamiseks – oleme nagu innovatsioonilabor või start-up, kus uuendused esimesena ellu rakendatakse ja ära proovitakse. Eesti on olnud ja on ka edaspidi hüppelava, kust paljud inimeste elu lihtsamaks ja mugavamaks tegevad lahendused alguse saavad.

Kõige aluseks on kvaliteet ja usaldus. Väärtustades kvaliteeti oleme klientide usalduse välja teeninud, hoiame seda ning liigume uuele tasemele.

Meil on nii palju võimalusi, et teha Eesti elu paremaks.

Oma meeskonda ootame inimesi, kes jagavad meiega ühiseid väärtusi – Dare, Care, Simplify. Inimesi, kelle jaoks on oluline tulemuste saavutamine, koostöö, sõbralik õhkkond ja kaasaegne töökeskkond ning kes soovivad panustada Eesti infoühiskonna edendamisse.


Ettevõtte kodulehthttp://www.telia.ee

Sarnased töökuulutused:

Jurist
Viru Vangla
Ida-Virumaa
€ 2400
Tähtaeg: 28.04.2024
Stjuardess (suveabiline)
Tallink Grupp AS
Tallinn

Tähtaeg: 11.05.2024
Tehniline Ekspert
Talendibaas OÜ aitab leida
Tallinn

Tähtaeg: 22.04.2024