171
Eesti Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli AS
Projektijuht-tarkvaraarendaja
Eesti Põllumajandusloomade Jõudluskontrolli AS

Ootused kandidaadile

Eelistatud kandidaadil on infotehnoloogia-alane haridus ja/või praktiline töökogemus SQL Developeri ja andmebaasidega. Kasuks tulevad teadmised veebikirjutamisest, PHP ja Java tundmine.
Eesti keele oskus suhtlustasandil on töös vajalik.
Vajalik on oskus töötada nii iseseisvalt kui olla osa meie meeskonnast.

Tööülesannete kirjeldus

EPJ jõudluskontrolli rakenduste arendamine vastavalt sise- ja välisklientide parandusettepanekutele ning nende edasiarendamine. Lisaks osalemine süsteemide testimisel ning enda loodud/arendatud rakenduste dokumenteerimine.

Omalt poolt pakume

Huvitavat tööd eripärases valdkonnas ja stabiilsust. Pikaajaliste traditsioonidega peresõbralikku meeskonda.
Võimalus areneda ettevõttesiseselt ja saada tulevikus juurde vastutust.

Kas sulle meeldib luua midagi uut, väärtuslikku ja huvitavat? Kui sulle meeldib iseseisvus ja vabad käed ülesannete lahendamisel, kui hindad loomingulisust ja tegevusvabadust lahenduste loomisel ja sind motiveerib klientidega suhtlemine ning oma tööle klientidelt otse ja ausa tagasiside saamine, siis ootame sind ühinema meie meeskonnaga, mis pakub tuge Eesti loomakasvatajatele.
Kui sul on hea Oracle’i kogemus ja sa ei karda PHPd, ootab sind omaette kabinet, loominguline avarus ülesannete lahendamisel ja sõbralik kollektiiv.
Traditsioone hindav ja uuendusmeelsust soosiv ettevõte – siin ei ole rutiini, päev on sisustatud tegevustega, mis loovad reaalset väärtust ehk andmevara põllumajandustootja jaoks, kes on jõudluskontrolli teinud juba üle saja aasta!

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Haigusrahad esimesest haiguspäevast, toetus prillide ostmisel ja regulaarne tervisekontroll. Turvaline ja tasuta parkimine sinu sõiduvahendile (jalgratas, auto). Lisapuhkus 3 päeva igas kalendriaastas. Rahaline toetus perekondlike sündmuste puhul.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    F. Tuglase 12, Tartu

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Oracle Tarkvara testimine Andmebaasid Programmeerimine Analüüsivõime PHP Java

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Aimi Sõrg
7387700

EPJ on riigi enamusosalusega aktsiaselts, kes on uuendustele avatud, juhtiv loomakasvatusinformatsiooni pakkuja Eestis. EPJ ülesandeks on pakkuda Eesti loomakasvatajatele ja toidutööstustele usaldusväärset informatsiooni, et suurendada tootmise kasumlikkust, jätkusuutlikkust ja konkurentsivõimelisust


Ettevõtte kodulehthttp://www.epj.ee

Sarnased töökuulutused:

SMI/LULUCF ANALÜÜTIK (metsaosakond)
Keskkonnaagentuur
Eesti

Tähtaeg: 23.04.2024
IT tarkvara juht
MAXIMA Eesti OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 03.05.2024
Andmeanalüütik (kultuuri- ja teadusandmete fookusega)
Eesti Kirjandusmuuseum
Tartu

Tähtaeg: 21.04.2024