203
Lokalisatsiooni projektijuht
OÜ Synbase
Lokalisatsiooni projektijuht
OÜ Synbase
Lokalisatsiooni projektijuht
OÜ Synbase

Lokalisatsiooni projektijuht

OÜ Synbase

Synbase on Eesti tervisetehnoloogia ettevõte, mille fookuses on kliiniliste otsuste tugisüsteemide arendamine ja turustamine.

Synbase eesmärk saada juhtivaks kliinilise otsusetoe pakkujaks Euroopas. Kiire kasvu toetamiseks otsime lokalisatsiooni projektijuhti.

Otsime inimest, kellel on hea keelevaist või keeleteadmised (kasuks tuleb tõlkimise, toimetamise kogemus); kellel on huvi tänapäevase tõlketehnoloogia vastu; kes on täpne, korrektne ja märkab detaile. Vajalik on inglise keele oskus, iseseisvus, kasuks tuleb huvi tervishoiu ja digitervise valdkonna vastu.

Tööülesanded on mitmekülgsed ja arengut toetavad, sisaldades muuhulgas lokalisatsiooniprotsessi haldust, koostööd tõlkide ja tõlketeenuste ettevõtetega, andmebaaside versioonihaldust ja -uuendusi, terminoloogia ja tõlkemälude haldust ning tõlke kvaliteedi kontrolli.

Meie juures ootab Sind toetav tiim, erialane mentorlus ja koolitused, motiveeriv ja oskustega seotud töötasu, 35 tasutatud puhkusepäeva, spordi- või tervisetoetus ja ettevõtte üritused.

Paindlik töökorraldus. Kontor Tallinnas, kaugtöö võimalusega. Täistööaeg, tähtajatu tööleping. Tööle asumine alates 2023. a maist.

Saada CV hiljemalt 6. aprillil aadressile elise.urva@synbase.eu. Küsimuste korral kirjuta samale aadressile või helista (+372) 55 651 824. Oled oodatud meie tiimi!

Synbase | Helping clinical teams to improve patient outcomes

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Tähelepanelikkus Iseseisvus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Elise Urva
55651824

Synbase on Eesti tervisetehnoloogia ettevõte, mille fookuses on kliiniliste otsuste tugisüsteemide arendamine ja turustamine. 

Synbase´i missioon on toetada aegkriitiliste kliiniliste otsuste tegemist. Pakume selleks tervishoiutöötajate tarkvaralahendust, mis parandab ravikvaliteeti ning aitab vältida ravivigu. 

Meie teenus on 2023. a välja tulev rahvusvahelisele turule suunatud kliiniliste otsuste tugisüsteemide SaaS platvorm Synbase, mida saab kasutada meditsiinitarkvarasse integreerituna ja veebiteenusena. Lisaks esindame Balti riikides tervishoiutöötajatele suunatud tõenduspõhiseid andmebaase ning rakendusi. 

Synbase´i kliendid on tervishoiuteenuste osutajad, tarkvara arendajad ja riiklikud asutused. Meie kliente on tunnustatud koostöös valminud projektide eest, sh Eesti parim avalik digiteenus (2021), Euroopa kvaliteediinnovatsiooni auhind (2018), Eesti kvaliteediühingu aastaauhind (2016).


Ettevõtte kodulehthttps://synbase.eu/

Sarnased töökuulutused:

Inglise keele õpetaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 21.06.2024
Keeletehnoloogia lahenduste müügijuht (Tilde Eesti OÜ)
Tammiste Personalibüroo OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 25.04.2024
Disainer
Bauhof Group AS
Tallinn

Tähtaeg: 11.05.2024