93
JAVA VANEMARENDAJA (SENIOR JAVA DEVELOPER)
Solita OÜ
JAVA VANEMARENDAJA (SENIOR JAVA DEVELOPER)
Solita OÜ
JAVA VANEMARENDAJA (SENIOR JAVA DEVELOPER)
Solita OÜ

JAVA VANEMARENDAJA (SENIOR JAVA DEVELOPER)

Solita OÜ

Soovid ehitada paremat tulevikku? Otsime nüüd oma Eesti meeskonda Java vanemarendajat.

Loome lahendusi nii era- kui ka avaliku sektori klientidele. Meie kliendid ei kuulu ühte kindlasse ärivaldkonda, sest keskendume erinevatele projektidele, mille ühiseks nimetajaks on kliendile ja ühiskonnale loodav väärtus. Meie motoks on „Impact that lasts“. Solita projektides on ühendatud tarkvaraarendus, andmed, pilveteenused ja teenusedisain. Meie projektide mitmekesisus loob ka võimalusi pidevaks arenguks ja uute tehnoloogiate ning valdkondade õppimiseks, klientide kohta saab lugeda siit https://www.solita.fi/en/customers/ .


Tööülesanded
Solita Java arendajana saad töötada nii uute kui traditsioonilisemate süsteemide kallal. Meie väljatöötatud süsteeme ja lahendusi kasutavad nii meie avaliku kui erasektori kliendid. Arendusprojektide mitmekesisus annab sulle ka palju võimalusi õppida uusi asju ja liikuda projektide vahel vastavalt vajadusele. Mitmekesisuse tõttu oleme kindlad, et meie projektivalikus on midagi sellist, mis huvi pakub ja millega saad meie meeskonnaga liitudes töötada.

Solita südameasi on luua oskuste arendamiseks võimalusi olenemata sellest, kui kogenud sa juba oled. Kasutad oma oskusi ja visiooni meie klientide äri arendamiseks ning soovi korral saad töötada ka müügiprojektides ja osaleda meie töömeetodite arendamises.


Mida meie pakume
• Paindlikku tööaega ja väga palju vabadust ise oma tööd organiseerida.
• Põhjamaist töökultuuri, mis tugineb usaldusel, vastutustundlikkusel ja maksimaalsel vabadusel.
• Võimalust töötada suurimate organisatsioonide ja tuntuimate brändidega Põhjamaades.
• Sporditoetust, mis katab nii erinevaid sportimisvõimalusi ja -üritusi kui joogat ning ujulapileteid, samuti on meil palju erinevaid hobiklubisid.
• Eratervisekindlustust ja haigushüvitist alates esimesest päevast.
• Võimalust käia massaažis.
• Kontorit Tallinna südalinnas ja Tartu Raekoja platsil, mis on alati varustatud puuviljade ja suupistetega.
• Vahvaid ühisüritusi, maalimisest matkamiseni.
• Saad ise endale seadmed valida – valikus on nii Windowsi, Linuxi kui ka Apple’i sülearvutid ja teile meelepärane telefon.
• Võimalust kasvada ja laiendada teadmisi sulle huvipakkuvates uutes valdkondades.
• Sinu roll ei pea püsima aastast aastasse muutumatuna. Meil on toimiv spetsialistide rotatsiooni süsteem ja paljud Solita töötajad on oma karjääri jooksul Solitas täitnud mitmesuguseid rolle.
• Saad mõjutada tehnoloogiaid ja meetodeid, mida projektides kasutame.
• Pakume inimesekeskset töökeskkonda, kus kantakse üksteise eest hoolt.
• Tahame olla kindlad, et sinu töö- ja eraelu on heas tasakaalus. Just seda peavad meie töötajad Solita üheks suurimaks plussiks.
• Üle 1600 asjatundliku kolleegi üle Euroopa.

Oskused, mida tulevaselt kolleegilt ootame
- Oled puhta ja kergesti hooldatava koodi meister. Sul on vähemalt 5-aastane töökogemus tarkvaratööstuses.
- Soov areneda. Kuigi oled kogenud ekspert, on sul siiski soov ja tahtmine arendada oma oskusi ja õppida uusi asju.
- Ühine väärtusmaailm. Otsime inimesi, kes jagavad meie väärtusi nii oma suhtumises kui tegevuses.
- Valmisolekut töötada kaugprojektides inglise keeles. Kasuks tuleb soome või rootsi keele oskus.

Töökoha asukoht: Tallinn/Tartu. Kasutame hübriidmeetodit ehk kel soovi, töötab kontoris, kes eelistab kodukontorit, see töötab kodust. Kontorisse palume vahel tulla mõneks kohtumiseks või ürituseks.

Usume siiralt, et kõik, mis meil on, tuleb meie inimestelt
Investeerime mitmel moel oskuste arendamisse – kogemuste jagamisest laiahaardelisemate koolituste korraldamiseni. Samuti toetame oma töötajate heaolu, pakkudes neile ulatuslikku soodustuste paketti nii töötegemiseks kui ka vaba aja veetmiseks.

Soodustame eksperimenteerimist ja iseseisvust
Usume iseseisvusse töötamisel – sul on vabadus valida, mida sa teed, ja vastutus tehtu lõpule viia. Solitas on töö paindlik ja vastab meie töötajate vajadustele; näiteks võib see väljenduda lühendatud töönädalas või uues rollis mõne projekti juures. Hoolivus, pingevaba õhkkond, julgus ja kirg on olnud meie väärtused pikka aega ning need kirjeldavad endiselt hästi, mida tähendab kuulumine Solita kogukonda.

Kas pakub huvi?
Saada meile oma CV ning kirjuta meile endast ja oma taustast veidi lähemalt. Soovime sind tundma õppida ja üheskoos välja selgitada, mis meie mõlema jaoks kõige paremini toimida võiks.

Peale Eesti tegutseb Solita Soomes, Rootsis, Taanis, Belgias ja Saksamaal ning teeb koostööd maailma ühtede suurimate ettevõtete ja riiklike organisatsioonidega, teiste hulgas Finnair, Fortum, Skanska, Soome parlament ja UPM.

Kuidas on Solitas töötada, päriselt? Saku võtab selle 57 sekundiga kokku siin: https://youtu.be/pxsr0IFMUxw , ja Sanna siin: https://youtu.be/nyPWYCTv1xQ .

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 JAVA

Keeled

  •  Inglise
Kontaktisik
Moonika Tuhkanen



Ettevõtte kodulehthttps://www.solita.fi/ee/