92
Heladora Trading OÜ
VARUOSADE JA LISAVARUSTUSE MÜÜGIKONSULTANT
Heladora Trading OÜ
Heladora Trading OÜ

VARUOSADE JA LISAVARUSTUSE MÜÜGIKONSULTANT

Heladora Trading OÜ

VARUOSADE JA LISAVARUSTUSE MÜÜGIKONSULTANT

Eesti ainus, tõeline ja suurim motokaupade kaubamaja Motodepoo otsib oma meeskonda heasüdamlikku ja rõõmsameelset sõiduvarustuse müügikonsultanti. Avame Tartus kaupluse, kus soovime pakkuda sama head kaubavalikut ja klienditeenindust nagu meie Tallinna kaupluses.

Lisainformatsioon

Nõudmised : tavaline jama - teate ise küll - eesti ja vene keele oskus, hea suhtlemisoskus, huvi antud valdkonna vastu, jne jne. Tegelikult on kõige tähtsam Sinu soov pakkuda head klienditeenindust ning selle üle ka uhkust tunda. Kõik ülejäänud tuleb töö käigus - kui asja vastu huvi on.
Kandideerimisel tuleb eeliseks kindlasti analoogse valdkonna eelnev töökogemus.

Pakume : Stabiilset tööd, arenguvõimalusi, bla-bla-blaa...Ei, teeme seekord hoopis nii, et Sina ütled, mida soovid, et meie ägeda uue kollektiiviga pikemaks ajaks liituda.

Kindel, mis kindel on see, et kui motoala on Sulle südamelähedane, siis on Tartu Depoo Sulle õige koht - Sa saad olla ninapidi sees kõiges selles, mis paneb paljudel südame kiiremini käima, meie juures on stabiilne ja me hindame oma kolleege kõrgelt. Ei ole vist vaja mainida, et sellist kogemust, mis meie juures, vist Eestis analoogsetest ettevõtetest ei saa.

Saada oma CV ja soovid/küsimused meile e-mailiga : tartu@motodepoo.ee

Kui hetkel juba töötad kuskil ja mõtled töökohavahetusest, siis kandideeri julgelt, kõik jääb ainult meievahele.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tähe

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Meeskonnatöö Klienditeenindus õppimisvõime Arvuti kasutamine Müük

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Rain Inno
5205266

Motodepoo on Eesti suurima valikuga mootorrataste, ATV-de, lisavarustuse ja motovarustuse kauplus. Oleme maaletoojateks ja edasimüüjateks mitmetele tuntud kaubamärkidele nagu Kawasaki, Triumph, Polaris, Indian ning mitmetele teistele tippklassi varustuse ja lisavarustuse firmadele. Aga meie kõige suurem väärtus on meie kliendid ja meie töötajad. 


Ettevõtte kodulehthttp://motodepoo.ee