147
Persona meeskonna- ja tootejuht
Fujitsu Estonia AS
Persona meeskonna- ja tootejuht
Fujitsu Estonia AS
Persona meeskonna- ja tootejuht
Fujitsu Estonia AS

Persona meeskonna- ja tootejuht

Fujitsu Estonia AS

Fujitsu Estonia tarkvaraosakond otsib Persona meeskonna- ja tootejuhti.

Persona on Eesti tuntuim personalitarkvara, mida kasutab üle neljasaja ettevõtte. Veebipõhises Personas on täisteenusena koos nii personalihaldus, palgaarvestus kui ka tööaja planeerimine. Persona meeskonda kuulub 10+ oma valdkonna tipp-spetsialisti, kes ootavad enda sekka proaktiivset ja uutele lahendustele suunatud mõtteviisiga juhti.

Sinu oskused ja teadmised IT-valdkonnast on meile oodatud

Tiimi- ja tootejuhilt ootame, et vähemalt 3 aastase toote ja/või -teenuse juhtimise kogemuste pagasisse on pakitud põhiteadmised tarkvaraarendusest, mida toetavad kogemused agiilsest tootearendusest, mis on vürtsitatud proaktiivse suhtumisega. Sinu vähemalt 3 aasta jooksul kogunenud tiimijuhtimise kogemus annab sulle head tööriistad arendus- ja kogu meeskonna juhtimise töös. Sinu peamine eesmärk on paika panna toote visioon, strateegia ja taktika ning juhtida meeskonda nende eesmärkide edukal saavutamisel. Kindlasti annavad eelise ja eduka stardipositsiooni teadmised personali- ja palgaarvestuse valdkonnast. 

Kasuks tuleb kui sul on:
- Teadmised personali-, palga- ja tööajaarvestusest.
- Agiilsete metoodikate kasutamise kogemus tootearenduses.
- Eelarve planeerimise kogemus.

Sinu põhiliste tööülesannete hulka kuulub:

- Toote pikaajalise visiooni (teekaart) ja strateegia koostamine.
- Arendusmeeskonna tööde planeerimine ning juhtimine.
- Töötajate värbamine, juhtimine ja motiveerimine.
- Töötajate kompetentside arendamine, meeskonnasisese oskusteabe jagamine.
- Müügitöö toetamine: müügiläbirääkimistel osalemine, müügipakkumiste koostamine.

Usume, et Sulle meeldib Fujitsu Estonias, sest:

- töötad rahvusvahelises ettevõttes, mis pakub laiahaardelist kogemust infosüsteemide loomisel;
- oma tööpäeva saad ise paindlikult korraldada - „9-to-5“ ei aeta taga, sest töö ja isikliku elu tasakaalu peame väga tähtsaks;
- pakume häid võimalusi enesearendamises, Sul on ligipääs LinkedIn Learning ja Pluralsight keskkondadesse;
- meil on parajalt ühiseid üritusi ja sündmusi, näiteks heategevusse panustavad suvised spordisarjad, sügisene tervisenädal, lisaks erinevate meeskondade üritused;
- alates teisest tööaastast saad kasutada 7 päeva lisapuhkust;
- spordi- ja tervisekompensatsioon toetab trenni tegemist ja muid terviseprotseduure, et püsida alati terve;
- kui aga siiski peaksid haigestuma, siis haiguspäevad on hüvitatud.
- Sul on kaasaegne töökeskkond ja töövahendid – meie Tallinna kontor on valminud 2022. aastal ja asub Ülemiste Citys Alma Tominga rohemajas (5ndal korrusel). Lisaks on võimalik tööl käia ka Akadeemia tee kontoris.

Sind ootab suure algustähega Persona meeskond, kelle jaoks on olulisel kohal koostöö, austus üksteise vastu ning soov pakkuda terviklikku ja parimat personalihaldustarkvara. Kui tunned, et soovid olla osa uue põlvkonna HR terviklahenduse loomisel, siis tule meile ja teeme koos vingeid asju.

Tarkvaraosakond tööandjana

Hooliv ja arendav atmosfäär on tulemusliku töö eelduseks. Meie töökeskkond on varustatud esmaklassiliste töövahenditega. Peresõbraliku ettevõttena pooldame paindlikkust, mis võimaldab luua just Sulle sobiva tasakaalu töö ja eraelu vahel. Kindlatest kontoritundidest on olulisem, et asjad saaks tehtud. Selleks, et olla tulemuslik, on vaja omandada uusi teadmisi. Meie juures on tagatud elukestev õpe. Tasakaalustatud töökorraldusega väärtustame nii Sinu tervise vaimset kui füüsilist poolt. Sinu heaolu on meile oluline. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: kodukontoris töötamise võimalus ja selle ülesseadmiseks tehniline varustus, kontorilaua-tooli ostu või igakuine interneti kompensatsioon, 7 kalendripäeva lisapuhkust, spordi ja/või tervisekompensatsioon.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Sepise 7
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Tootejuhtimine Meeskonna juhtimine

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Hanni Tomingas
577 02 330

Fujitsu Estonia on üks juhtivatest IT-teenuseid pakkuvatest ettevõtetest Eestis, kus oleme tegutsenud alates 1991. aastast. Pakume Eesti ja välisturule kvaliteetseid IT-täisteenuseid: nii süsteemide arendamist, hooldust kui ka remonti. Lisaks vastutame paljude suurettevõtete IT-toodete ostu ja tarneahela juhtimise ning IT-teenuste finantsjuhtimise eest Põhjamaades. Tehnoloogiatoodete valik ulatub lihtsatest sülearvutitest andmehalduskeskusteni.

Meie eesmärk on lihtsustada ettevõtete ja organisatsioonide tegevust uuenduslike tehnoloogiate ja teenuste abil.

Fujitsu Estonia tööandjana
Innovatsiooni keskmes on inimesed. Meie juures töötab nutikate tehniliste uuenduste nimel mitmekesine ning professionaalne meeskond. Paindlik suhtumine, koostöö ja jätkusuutlikkus on väärtused, mis meid ühendavad. Oleme kindel ja laiahaardeline rahvusvaheline IT-ettevõte, kus saab avardada silmaringi ja tunda end tööalaselt turvaliselt. Jaapani juured ja kultuuripärand on õpetanud meid väärtustama pikaajalisi suhteid. Meie tööl on tähendus. Meie tegevus muudab maailma kõigi jaoks paremaks. Koos sinuga suuname tehnoloogia abil tuleviku ühiskonda.




Sarnased töökuulutused:

Jurist - andmekaitsespetsialist
Tallink Grupp AS
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Ostujuht
Valnes AS
Tallinn
€ 2300
Tähtaeg: 20.04.2024
fullstack arendaja
Riigimetsa Majandamise Keskus
Tallinn

Tähtaeg: 19.04.2024