70
Tammiste Personalibüroo OÜ
Teenusmudelite partner (Roche Eesti OÜ)
Tammiste Personalibüroo OÜ
Tammiste Personalibüroo OÜ

Teenusmudelite partner (Roche Eesti OÜ)

Tammiste Personalibüroo OÜ

Tutvu põhjaliku pakkumise ja ootustega:

https://www.tammistepersonal.ee/toootsijale/toopakkumised/teenusmudelite-partner

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 ökonomeetria Projektijuhtimine mudeldamine kvantitatiivsed meetodid Koostööoskus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kadi Kuuskmann
+372 525 0970

Roche Eesti on tervishoiuettevõte, mis panustab igapäevaselt sellesse, et innovaatiline täppisdiagnostika ja täppisravimid jõuaksid Eesti patsientideni, kes neid vajavad. Kõik Roche Eesti tegevused lähtuvad inimestest ning põhinevad teadusel ja andmetel. Roche panustab koos partneritega tervishoiusüsteemide kestlikkusse.

Hoffmann La Roche on asutatud 1896. aastal Šveitsis, Baselis. Tänaseks on Roche kujunenud maailma suurimaks biotehnoloogiaettevõtteks, olles ka üleilmne liider in vitro diagnostikumide alal.
Innovaatiliste lahenduste arendamine on teinud Roche’st personaliseeritud tervishoiu valdkonna teenäitaja. Ettevõtte tugevuseks on koostöö, diagnostiliste ja farmatseutiliste vahendite ning kliinilise praktika (digi)andmete ühendamine. Viimased 13 aastat on Dow Jones indeksi alusel hinnatud Roche kui kestlikuimat ettevõttet farmaatsia-, biotehnoloogia- ja loodusteadusfirmade sektoris.
Roche Gruppi kuulub Genentech Ameerika Ühendriikides ja enamusosalus Jaapani päritolu Chugai Pharmaceutical aktsiaportfellist. 

Vaata lisa www.roche.com