62
Atemix Tööstusautomaatika OÜ
Tarkvaraarendaja
Atemix Tööstusautomaatika OÜ
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Python SQL Veebiserveri administreerimine Andmebaaside administreerimine

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Katrin Ahlberg
5030519

Atemix loob tööstusele terviklikke automaatikalahendusi. Tööstusettevõtete partnerina aitame muuta tehaseid efektiivsemaks - kaasaegse automaatika ja tarkvara abil tõstame iga tootmise uuele kvaliteeditasemele.

Alustasime aastal 2002 elektritöödega, kuid peagi mõistsime, et Eesti tööstused vajavad kaasajastamist ja tööstusautomaatika lahendusi pakkudes saame klientidele oluliselt rohkem väärtust luua. Alates esimesest automaatika täislahenduse loomisest aastal 2010 oleme iga oma kliendi tootmistegevust kordades efektiivsemaks muutnud.

Oleme loonud toimivaid lahendusi nii põllumajanduses, toiduainetetööstuses, puidutööstuses kui ka mitmetes teistes valdkondades. Atemix Tööstusautomaatika OÜ Ignition SCADA tarkvara kuldsertifikaadiga integreerija.

ATEMIX TÖÖSTUSAUTOMAATIKA = TARK TÖÖSTUS

Meile on tähtis inimeste arendamine. Töötajatel on igal aastal võimalik valida vähemalt üks tööalast arengut toetav koolitus. Korraldame regulaarselt meeskonnakoolitusi ning osaleme huvitavatel messidel. Õpime kõik pidevalt, seda nii klientidelt, uutest projektidest kui teineteiselt.

Toetame teineteist ja hoiame kokku! Oleme ju üks tiim – kõik on ühe eesmärgi eest väljas. Ka vabal ajal on meil ühiseid tegemisi, olgu see siis mõni sportlik ettevõtmine või pidulikum koosviibimine.

Peame tähtsaks töötajate heaolu. Värsked avarad ruumid võimaldavad nii keskendumist kui soodustavad meeskonnatööd. Me ei hoia kokku töö(kaitse)vahendite ega tööriiete pealt. Samuti on kontoris pidevalt olemas tervislik vahepala.

Pöörame tähelepanu ergonoomilisele töökeskkonnale, unustamata seal juures funktsionaalset kööki, mugavat puhkenurka ja hubast õhkkonda. Viimast aitab luua just kokkuhoidev meeskond!

Me oleme oma ala professionaalid ja samal ajal oleme sõbralikud ja heatahtlikud. Meil on lihtne omavahel suhelda ning just seetõttu on ka meie klientidel ja koostööpartneritel meiega hea asju ajada.


Ettevõtte kodulehthttp://atemix.ee