126
Valga Haigla AS
TEENUSEJUHT-PROJEKTIJUHT
Valga Haigla AS
Valga Haigla AS

TEENUSEJUHT-PROJEKTIJUHT

Valga Haigla AS

Ootused kandidaadile

Oled oodatud liituma Valga Haigla AS meeskonnaga, kui Sa oled omandanud kõrghariduse, soovid kaasa aidata tervishoiu- ja sotsiaalteenuste integreerimisse ja arendamisse ning soovid aidata inimesi.

Ootame Sinult väga head planeerimisoskust, täpsust ja korrektsust ning väga head suhtlemis-ja meeskonnatöö oskust. Sa peaksid valdama eesti keelt ja oskama heal tasemel vene keelt.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu ülesanne on ühendada Valga haigla patsientide parema tervise ja heaolu heaks tervishoiu- ja sotsiaalvaldkonna osapooled ning kogukond.

Sinu töö on tulemuslik, kui suudad tõhustada koostööd tervishoiu eri valdkondade ja sotsiaalsüsteemi vahel (sh vähenevad korduvad tegevused) ning toetada patsientidega tegelevaid spetsialiste ja koordineerida nende tööd.

Sinu ülesanneteks on meeskondade juhendamine, suunamine ja kogu protsessi jälgimine ning tulemuste raporteerimine. Sa kindlustad projekti meeskonnale vajaliku dokumentatsiooni, suhtled haigla partneritega ja juhid läbirääkimisi, olles sillaks projektimeeskonna ja teenusemeeskonna vahel. 

Omalt poolt pakume

Pakume huvitavat tööd muutustele avatud arenevas piiriäärses haiglas ja võimalust käivitada Valgamaal tervisesüsteemi arendamise projekti „PAIK (Paikkondlik tervise- ja sotsiaalteenuste integreerimise projekt) ning väga häid enesetäiendamise võimalusi. Lisaks konkurentsivõimelisele palgale rakendame Valga haigla töötajatele ettenähtud väärtuspakkumisi, mille osa on nii kaugtöö võimalus, paindlik tööaeg kui terviseedenduse ja transpordi kompensatsioon.

Kandideerimiseks esitada

Kandideerimiseks palume esitada CV, haridust tõendav dokument ja palgasoov 30. jaanuariks e-posti aadressile info@valgahaigla.ee märksõnaga „Teenusejuht-projektijuht“.

Lisainfot saab AS Valga Haiga juhatajalt Apo Ojalt e-posti aadressil: apo.oja@valgahaigla.ee, tel 766 5201.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Valga, Valgamaa, Eesti
    Valga, Peetri 2
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
  • Paindlik tööaeg
Kontaktisik
Apo Oja
7665201

Valga Haigla AS on asutatud 1997. aastal. Suurima ettevõttena Valga maakonnas pakub haigla tööd enam kui 350-le inimesele. Meie eriarstid võtavad vastu enam kui 20 erialal. Lisaks ravitegevusele pakume teenust 70-le hoolekandeteenuse ja 20-le erihoolekandeteenuse kliendile.


Ettevõtte kodulehthttp://www.valgahaigla.ee

Sarnased töökuulutused:

Avaliku sektori konsultant
Civitta Eesti AS
Tartu

Tähtaeg: 25.04.2024
ENERGEETIKA TEADUR
Tallinna Tehnikaülikool
Kohtla-Järve

Tähtaeg: 31.05.2024
Aknapesija kõrgustes
Skyproff OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 19.04.2024