34
Kaubakäsitleja (hooajaline töö)
Itella Estonia OÜ
Kaubakäsitleja (hooajaline töö)
Itella Estonia OÜ
Kaubakäsitleja (hooajaline töö)
Itella Estonia OÜ

Kaubakäsitleja (hooajaline töö)

Itella Estonia OÜ

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui oled elurõõmus, kohusetundlik ja korrektne. Oled omandanud vähemalt keskhariduse ning räägid suhtlustasandil eesti keelt. Kasuks tuleb varasem laotöö kogemus. Oled valmis töötama graafiku alusel.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu tööülesannete hulka kuulub saabunud kaupade vastuvõtmine, kaupade kvaliteedikontroll. Toodetele hinnasiltide ja turvaelementide paigaldamine vastavalt juhenditele. Kaupade riiuldamine, kaupade komplekteerimine vastavalt tellimusele.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle tööks vajalikku väljaõpet, omatöötaja transporti Tallinna suunal. Sportimisvõimalusi, haiguslehe hüvitist alates teisest haiguspäevast, isikliku elu sündmuste toetus, meelespidamist tähtpäevadel, turvalist ja kaasaegset töökeskkonda.
Tööaeg on graafiku alusel esmaspäevast laupäevani kellaaegadel 06.00-14.30/ 08.00-16.30.

BrutokuupalkBruto kuusAlates  € 1050

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Loomäe tee 13, Lehmja küla, Rae vald, Harjumaa

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 meeskonnatöö

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Marita Kaidme
53018801

Itella Estonia on Eesti armastatuim logistika bränd ja tunnustatud tööandja logistika sektoris.
Itella Estonia pakub erinevaid logistikalahendusi, pakiautomaatide teenuseid ja Posti Grupi IT arendust. Lisaks kuulub Itella Estonia alla Posti teenuskeskus, mis toetab finants -, hanke -, müügi - ja klienditoe protsesse. Otsime alati inimesi, kes saaksid meie meeskondadesse tuua uusi vaatenurki ja elukogemusi. Kui otsid kohta, kus väärtustatakse Sinu uudishimu, kirge ja õppimissoovi, kui otsid kolleege, kes on suured mõtlejad, kes sooviksid meeskonnana vastu võtta uusi väljakutseid, siis oled meie tulevane meeskonna liige.


Ettevõtte kodulehthttp://www.itella.ee