104
Tietoevry Estonia AS
Pythoni Arendaja
Tietoevry Estonia AS
Tietoevry Estonia AS

Pythoni Arendaja

Tietoevry Estonia AS

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tammsaare tee 47
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Arvutite Tarkvara Tarkvaraarendus Python JavaScript HTML/CSS SQL linux Programmeerimine VueJS Flask

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Katariina Kalda

Tietoevry on 1968. aastal asutatud Põhja-Euroopa suurim täislahendusi pakkuv IT-ettevõte. Enam kui 24 000 spetsialisti 90-s eri riigis tegeleb innovatsiooni ja digitaliseerimise viimisega igasse elu- ja ärivaldkonda. Tietoevry missiooniks on infoühiskonna ehitamine. Oma tegevustes oleme spetsialiseerunud suurte infosüsteemide loomisele, integreerimisele, hooldusele ja arendamisele. Meie südameasjaks Tietoevrys on luua digitaalne eelis ettevõtetele ja ühiskonnale. Tegutseme väga muutlikul andmerikkal turul, kus tänu innovatsioonivõimele ja lahendusportfellile oleme saavutanud kindla positsiooni digitaliseerimise esirindel ning klientide konkurentsivõime edendamisel.
Eestis pakume IT-alaseid konsultatsiooni-, arendus- ning hooldusteenuseid, mis hõlmavad nii äriprotsesside analüüsi ja arendust, infotehnoloogiliste strateegiate koostamist kui ka tarkvarasüsteemide analüüsi, ehitamist, integreerimist ja juurutust. Lisaks tegeleme tarkvaraarendus- ning hankimisprotsesside alase nõustamisega ning pakume infosüsteemide ja serverite seire- ning hooldusteenuseid.

Usume, et meie pikaajaline edu rajaneb meie väärtustel, milleks on avatus, usaldus ja mitmekesisus. Meie tegevust mitmekesisuse valdkonnas on tunnustatud Tietoevry nimetamisega maailma kõige võrdõiguslikumaks tehnoloogiafirmaks kui ka mitmekesisuse märgisega, mille esimese IT-ettevõttena Eestis pälvisime.

Oled huvitatud rohkem teada saama? Võta meiega ühendust recruitment.estonia@tieto.com!


Ettevõtte kodulehthttps://www.tietoevry.com/ee