243
Capital Mill OÜ
Kinnisvara analüütik
Capital Mill OÜ
Capital Mill OÜ

Kinnisvara analüütik

Capital Mill OÜ

Ootused kandidaadile

• Majandusalane haridus ja 2-3 aastane analüütikuna töötamise kogemus;
• Väga hea eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas. Vene keele oskus tõstab Sind pingereas ettepoole;
• Oskus leida infot kiiresti ning keerulised asjad lihtsalt lahti seletada, argumenteerides oled enesekindel;
• Hea analüüsivõime ja väga hea MS Office ning andmeanalüüsi lahenduste (meil on Power BI) kasutamise oskus, süvateadmised Excelist;
• Kasuks tuleb ärikinnisvaraturu tundmine, kokkupuude kinnisvara hindamisega, raamatupidamis-, maksu- ja ärialase seadusandluse tundmine.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu igapäevaseks tööks on koostada uute kinnisvarainvesteeringute analüüse, hinnata ja jälgida projektide tulemuslikkust, hinnata ja selgitada riske, tegeleda regulaarsete raporteerimistega investoritele ja pankadele, presenteerida projekte juhtkonnale ja investoritele. Lisaks saad toetada finantsosakonda ja juhtkonda ka muu analüütilise tööga.

Omalt poolt pakume

Capital Millis ootab sind huvitav töö ja kollektiiv, kes peab eesmärkide saavutamisel kõige olulisemaks julget, ambitsioonikat ning eesmärgipärast tegutsemist, millega kaasneb aus, otsekohene ja vastutustundlik suhtumine, pakkudes oma klientidele personaalset ja professionaalset teenindust. Teeme koos sporti ning muid meeskonnaüritusi. Meil on uus ja moodne kontor Tallinna kesklinnas, 360-kraadise vaatega kohalikule kinnisvaraturule.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Lisahüved: Spordikompensatsioon, ühisüritused, boonused lähtuvalt ettevõtte tulemusest

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Maakri 30

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Algatusvõimelisus analüüsivõime Pingetaluvus Andmeanalüüs Suhtlemisoskus MS Excel expert vene keele oskus õppimisvõime meeskonnatöö

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Ivar Kiigemägi
+3725125275

Capital Mill OÜ tegeleb investeeringutega Balti riikides asuvatesse ärihoonetesse (äri- ja büroohooned, kaubanduskeskused ning lao- ja tootmishooned) ning suurendab nende väärtust kvaliteetse kinnisvarajuhtimise abil. Ettevõte on turul olnud juba üle 10 aasta ning võitnud erinevaid auhindu ja tunnustusi. Investeeringuid on seni tehtud üle Baltikumi ning tänane portfelli maht on ca 450 miljonit eurot. 



Ettevõtte kodulehthttp://www.capitalmill.eu

Sarnased töökuulutused:

Andmehaldur
Statistikaamet
Eesti
€ 2100 – 2300
Tähtaeg: 28.04.2024
Kinnisvara haldusjuht
Forus
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Produtsent
Tallinna Filharmoonia
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024