30
Lumeranta OÜ
Autojuht hooldusmehaanik
Lumeranta OÜ
Lumeranta OÜ

Autojuht hooldusmehaanik

Lumeranta OÜ

Ootused kandidaadile

B-kategooria auto juhtimisõigus ja kogemus. Eesti- ja vene keele oskus vähemalt suhtlustasandil, kasuks tuleb inglise keele oskus. Tehniliste jooniste lugemisoskus. Tehniliste ja/või elektriseadmete hoolduse ja remondioskus, metallitööde oskus vähemalt algtasemel. Soov teha mitmekülgset ja huvitavat tööd. Korrektsus ja ausus ning soov teenindada. 

Tööülesannete kirjeldus

Põhilised tööülesanded on puhastusmasinate defekteerimine, hoolduse- ja remonditööde teostamine. Puhastusmasinate, vahendite ja tarvikute transport objektidele ja tagasi töökotta/lattu, masinate kasutusjärgne hooldamine ja kontroll. Kasutajate esmakoolituse teostamine. Aruandlus ja dokumentide täitmine vastavalt teostatud töödele.

Omalt poolt pakume

Stabiilset ja huvitavat mitmekülgset tööd meeldivas seltskonnas. Arenemise ja õppimisvõimalusi omal alal.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1100 - 1400

Lisahüved: Tööriided, lõunasöök...

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Betooni 14

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Tehniline taiplikkus Mehaanika Automaatika Suhtlemisoskus Arvuti kasutamine Elektroonika õppimisvõime meeskonnatöö Elektriskeemide lugemine Pingetaluvus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Urmas Veiram
56843643

Lumeranta OÜ tegeleb professionaalsete puhastusmasinate müügiga, hoolduse ja remondiga. Pakume nii uusi kui kasutatud puhastusmasinaid. Lisaks pakume puhastusvahendeid, tarvikuid ja paberitooteid ning kõike puhastamise või korrashoiuga seonduvat. Ettevõte tegutseb 2005-st aastast, põhiliselt tegutseme eestis, aga mõningal määral ka ekspordime lähiriikidesse.


Ettevõtte kodulehthttp://www.puhastusmasinad.ee