77
Tööinspektsioon
Tööinspektor
Tööinspektsioon
Tööinspektsioon

Tööinspektor

Tööinspektsioon

Pakume tööd TÖÖINSPEKTORILE,

 kelle peamiseks kontrollimise suunaks on tootmis-, teenindus- ja tööstus- ning avaliku halduse ettevõtted.

Ootame töötervishoiu ja tööohutuse valdkonda hästi tundvat spetsialisti, kellel on huvi tootmis-, tööstus- ja teeninduse ja avaliku halduse ettevõtete töökeskkonna vastu ning kes on valmis aitama kaasa töökeskkonna ohutuks muutmisele ja tööelu kvaliteedi tõstmisele. Kandideeri meile tööinspektoriks kui Sul rakenduslik või akadeemiline kõrgharidus ning eesti keele oskus kõrgtasemel ja vene keele oskus vähemalt kesktasemel. Kasuks tuleb varasem kokkupuude töötervishoiu ja tööohutuse valdkonnaga. Näiteks oled varasemalt täitnud ettevõttes töökeskkonnaspetsialisti ülesandeid. Kindlasti annab lisaväärtust valdkonna õiguslike regulatsioonide tundmine.

Tööinspektori töö tulemuslikuks täitmiseks peaks Sul olema hea läbirääkimisoskus, enesekindlus, enesekehtestamise oskus, positiivne ellusuhtumine ja tulemustele orienteeritud töösse suhtumine. B-kategooria juhiluba ja sõiduki juhtimisoskus on samuti möödapääsmatu.

Tööinspektori põhiülesanne on teostada riiklikku järelevalvet tööohutust reguleerivate õigusaktide täitmise üle töökeskkonnas ning kohaldada riiklikku sundi seaduses ettenähtud alustel ja ulatuses. Vajadusel viia läbi kohtuvälise menetlejana ka väärteomenetlusi seaduses ettenähtud juhtudel ja korras.

Tule anna oma panus, et töösuhted oleks selged ja töökeskkond ohutu ning tervistsäästev!

Omalt poolt pakume

Tööinspektsioon pakub Sulle võimalust teha tänuväärset, huvitavat ja mitmekesist tööd. Tööle on võimalik asuda Tööinspektsiooni Jõhvi või Rakvere kontoris.

Kandideerimiseks ootame motivatsioonikirja koos kinnitusega, et puuduvad avaliku teenistuse seaduse § 15 loetletud asjaolud, mis välistaksid ametniku teenistusse võtmise ja elulookirjeldust.

Hoolime üksteise tervisest ning ootame oma meeskonnaga liituma vaktsineeritud kolleege.

Dokumendid palume saata hiljemalt 10. augustiks e-posti aadressile konkursid@ti.ee digitaalselt allkirjastatuna märgusõnaga „tööinspektor“.

Lisainfo: personalispetsialistilt telefonil 5623 0228 või kirjutades evelin.uustal@ti.ee. Tööalastele küsimustele vastab Mariko Vahula telefonil 5855 9030 või kirjutades mariko.vahula@ti.ee

Tule anna kindlustunne töösuhetes ja aita ennetada tööõnnetusi!

Värbamisprotsessis võime Teie kohta koguda täiendavat teavet avalikest allikatest. Teil on õigus saadud teabega tutvuda ja esitada omapoolsed selgitused- vastuväited.

Teie poolt esitatud andmed on juurdepääsupiiranguga info, millele on värbamisprotsessis juurdepääsuõigus vaid Tööinspektsiooni personalispetsialisti, kes edastab Teie tööle kandideerimise info kandideeritava ametikoha struktuurüksuse (osakonna) juhile.

BrutokuupalkBruto kuus  € 1445 - 1700

Lisahüved: Oleme paindlik tööandja ning võimaldame kaugtööd, anname puhkamiseks lisapäevi, soodustame tervislikku eluviisi ja enesearengut, toetame töötajate vaimset tervist pakkudes tööpsühholoogi teenust.

Asukoht

    Jõhvi, Ida-Virumaa, Eesti
    Keskväljak 1
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Evelin Uustal
56230228

Tööinspektsioon on Sotsiaalministeeriumi valitsemisalas tegutsev valitsusasutus, mis teostab riiklikku järelevalvet ning kohaldab riiklikku sundi seaduses ettenähtud alustel ja ulatuses.

Tööinspektsiooni põhiülesanneteks on töökeskkonnapoliitika elluviimine, riiklik järelevalve töötervishoidu, tööohutust ja töösuhteid sätestavate õigusaktide nõuete töökeskkonnas täitmise üle, üldsuse, töötajate ja tööandjate teavitamine töökeskkonna ohtudest ning individuaalsete töövaidluste lahendamine kohtueelses töövaidlusorganis.



Ettevõtte kodulehthttp://www.ti.ee