60
Riskispetsialist
If P&C Insurance AS
Riskispetsialist
If P&C Insurance AS
Riskispetsialist
If P&C Insurance AS

Riskispetsialist

If P&C Insurance AS

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul on huvi ühe Baltimaade suurima kindlustusettevõtte vastu, oled proaktiivne ja analüütilise mõtteviisiga, naudid tööd andmetega ning tunned huvi protsesside vastu. Meie uue kolleegina omad kõrgharidust ja tead Exceli nippe ja trikke. Kasuks tuleb töökogemus finantssektoris, riskijuhtimise või vastavuskontrolli valdkonnas. Lisaks valdad suurepäraselt nii eesti kui ka inglise keelt ning naudid uute teadmiste omandamist ja enda pidevat arendamist.

Tööülesannete kirjeldus

Sinu tööpäeva sisustab Ifi riskide ja intsidentide analüüs. Analüüsid ja jälgid toimunud intsidente, riski mõõdikuid, riski kontrollide ja maandamismeetmete tõhusust. Sa osaled riskiraportite koostamisel, toetad „2nd Line of Defence“ tegevusi ning panustad riskiteadlikkuse tõstmisse Ifi Baltikumi ettevõttes.

Omalt poolt pakume

Ifis alustades läbid Sa põhjaliku koolitus- ja sisseelamisprogrammi. Sind ootab paindlik töökorraldus ja toetav tiim. Meie jaoks on väga oluline töö ja eraelu tasakaal, seega toetame nii sportimist kui tervise edendamist ja peame meeles töötajate perekondlikke sündmusi. Lisaks saad kasutada 7-päevast talvepuhkust ja täiendavat tervisekindlustust. Tööd saad teha hübriidtingimustes nii kodust kui meie mugavatest kontoritest Tallinnas, Pärnus või Tartus.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tallinn, Tartu, Pärnu
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 MS Excel Suhtlemisoskus Meeskonnatöö Analüüsivõime

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Evelyn Berg

If P&C Insurance on Põhjamaade juhtiv kahjukindlustusselts, kellel on Põhjamaades ja Baltikumis kokku üle 3,6 miljoni kliendi. Balti riikides on If juhtiv ühe kaubamärgi all tegutsev kahjukindlustaja, kes pakub mitmekülgseid kindlustuslahendusi üle 310 000 era- ja ärikliendile Balti riikides. If kuulub Põhjamaade kahjukindlustusgruppi If P&C Insurance Holding Ltd, mille omanik on Sampo Plc. Lisainformatsioon aadressilt www.if.ee.