59
Norrakeelne kindlustustoe spetsialist
Nordic Jobs Worldwide AS
Norrakeelne kindlustustoe spetsialist
Nordic Jobs Worldwide AS
Norrakeelne kindlustustoe spetsialist
Nordic Jobs Worldwide AS

Norrakeelne kindlustustoe spetsialist

Nordic Jobs Worldwide AS

Töö sisu ja pakkumine

Meie kliendi juures ootab Sind tähendusrikas töö Põhjamaade hoolivaimas kindlustusfirmas! Neile on väga oluline töö- ja eraelu tasakaal, seetõttu pakutakse 7-päevast talvepuhkust, spordikompensatsiooni ning tervisekindlustust. Tööd saad teha osaliselt kodus ja nende kontoris Ülemiste Citys.

Kodukontori sisseseadmisel ollakse abiks finantsiliselt ning haigestumise korral makstakse hüvitist esimesest päevast alates.

Tasu tehtud töö eest on alates 1600 eurot ning kord aastas osaled kliendi aastaboonuse programmis.

Ootused ja ülesanded

Sinu tööpäeva sisustab kindlustusdokumentide ja kliendiandmete käsitlemine erinevates klienditeeninduse etappides. Kindlustustoe spetsialistina panustad klientide turvalisema elu loomisesse!

Oodatakse, et Sul on huvi ühe Põhjamaade suurima kindlustusettevõtte toimetuste vastu, valdad norra ning suhtlustasandil ka inglise keelt. Uus kolleeg on oma töös täpne, kliendikeskse suhtumisega ning hindab kõrgelt meeskonnatööd. Samuti oodatakse, et tunned end mugavalt erinevates arvutiprogrammides.

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Klienditeenindus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Norra
Kontaktisik
Mart Kevin Põlluste
+3725229846

We are a professional Nordic recruitment specialist focused on connecting candidates from Sweden, Finland, Norway, and Denmark with businesses from all over the world.

Nordic Jobs Worldwide is the largest language Recruitment agency in the Nordic region, we match the most exciting jobs with Nordic talent. Over the past 2 years we have recruited and helped over 1000 Nordic speakers to their dream job with our partners in over 28 different countries.