48
Tuule spetsialist
Kõu Mobility Group
Tuule spetsialist
Kõu Mobility Group
Tuule spetsialist
Kõu Mobility Group

Tuule spetsialist

Kõu Mobility Group

Sinu tööst lähemalt

Otsime akude vahetajat, kes hoolitseks Tuule elektriliste tõukerataste eest.

Sinu ülesandeks on tänaval olevate Tuule tõukerataste sees olevate akude vahetamine, et tagada maksimaalne kogus sõiduvalmis tõukerattaid. Selles rollis saad aidata kontrollida ka elektritõukerataste tehnilist olukorda ning raporteerida hooldust vajavatest sõidukitest.

Töö toimub nii mugava elektrilise kargoratta kui ka kaubikuga.

Töötamine on paindliku graafiku alusel, s.h hommikul, õhtul, öösel ja nädalavahetustel.

Ootame Sinult

See töö on sinu jaoks sobiv sulle meeldib viibida värskes õhus ja oled tugev nii oma aja kui ka marsruudi planeerimisel. Osa tööülesandeid eeldab ka head füüsilist vormi (nt 28kg tõukerataste tõstmist).

Ootame oma meeskonda tiimimängijat, kes oleks hoolas, proaktiivne ning kiire õppija.

Töökeeleks on eesti keel, kuid inglise keele oskus on boonuseks!

Meie juures saad

Töötada multikultuurses meeskonnas ja innovaatilises keskkonnas, kus meil on tugev missioonitunne maailma paremaks muuta. Oleme inimesed, kes tõesti hoolivad keskkonnast.

Kui vajad siiski veenmist, saad ka:
- Võimaluse mängida kaasa Tuule eduloos!
- Paindliku töögraafiku (sh töö nädalavahetustel)
- Missioonitundega nooruslik meeskond 🤸
- Vabal ajal poole hinnaga Tuulega vuhiseda 🛴

Kas oled valmis tagama linnas rohelisema liikumise ja muutma seeläbi Pärnu ja maailma paremaks? 😉 Kui see sulle huvi pakub, ära oota homset.

Kandideeri juba täna, sest konkurss lõpeb sobiva kandidaadi leidmisega.

BrutotunnipalkBruto tunnis  € 7 - 8.75

Lisahüved: - Võimaluse mängida kaasa Tuule eduloos! - Paindliku töögraafiku (sh töö nädalavahetustel) - Missioonitundega nooruslik meeskond 🤸 - Vabal ajal poole hinnaga Tuulega vuhiseda 🛴

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti

Tööaeg

  • Tähtajaline
  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
  • Töö kooli kõrvalt
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Meeskonnatöö Õppimisvõime Kohusetundlikkus

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Mariana Mutso
5156180

Comodule paneb inimesi nautima elektrijalgratta või tõukerattaga sõitmist. Arendame IoT lahendusi jagatud mikromobiilsuse operaatoritele ja jalgrattatootjatele, et vähendada ülemaailmset keskkonnasaastet ja liiklusummikuid. Alates 2014. aastast on Comodule ühendanud internetiga üle 300 000 kergelektrisõidukit ja aidanud käivitada ühiseid jagamisteenuseid 60 linnas üle maailma. 2020. aasta kevadel tõime turule oma tõukerattad nimega Tuul, mis on ettevõttesiseselt välja töötatud ja koostatud.

Tuul on esimene Eestis toodetud, vastupidavaim ja keskkonnasõbralikum tõukeratas maailmas. Tuul seisab selle eest, et anda väärtust igapäevasele linnaelule, vähendada keskkonnasaastet ja luua uusi standardeid elektrilistele mikromobiilsõidukitele vastupidavuse, mugavuse ja hoolduse osas. Tuul on esimene ja ainus elektritõukeratas, mis on välja töötatud ja toodetud väljaspool Hiinat. Sõiduk on loodud kestma kauem kui teised elektrilised tõukerattad, on 92% ulatuses taaskasutatav, valmistatud 42% ulatuses taaskasutatud materjalidest ja kasutab vahetatavaid akusi.


Ettevõtte kodulehthttps://tuul.xyz/