86
CV-Online klient
MÜÜGIOSAKONNA JUHT
CV-Online klient
CV-Online klient

MÜÜGIOSAKONNA JUHT

CV-Online klient

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Tähtajaline

Oskused

 Meeskonnatöö Suhtlemisoskus Juhtimine Pingetaluvus Algatusvõimelisus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kaire Kleesment
59007414

25 aastase panuse ja sihikindluse läbi on Endover tõusnud Eesti juhtivaks kinnisvaraarendajaks ning turu tuntuimaks kinnisvarabrändiks.

Ettevõtte kasvu on juhtinud oskus näha uusi võimalusi igas ajahetkes. Julgus uuteks väljakutseteks tugineb usalusväärsel meeskonnal ja selgel visioonil – luua silmapaistvat arhitektuuri ning liita hoonete juurde uuenduslikud lisaväärtused. Kuigi kinnisvaraturg on aastate jooksul muutunud üha konkurentsitihedamaks, oleme jäänud oma visioonile kindlaks. See on aidanud meil mitte ainult muutuva olukorraga kohaneda, vaid seda muutust turul ise juhtida, olles suunanäitaja ja trendilooja.

Suurarenduste ja uusehitiste rajamise kõrval on Endoveri portfellis alati olnud ajalooliseid hooneid. Endoveri on Tallinna linna poolt korduvalt tunnustatud miljööväärtuslike hoonete ajalootundliku rekonstrueerimise eest.

Tunneme oma toodet paremini kui keegi teine, mistõttu on meie majasisene müügimeeskond lahutamatu osa koduostu protsessist. Endoveri kogenud müügijuhid kaardistavad kliendi personaalsed ootused, et leida just neile täiuslik kodu.


Endoveri väärtusteks on professionaalsus ja innovaatilisus, mida kannavad edasi meeskonnaliikmed, luues lisaväärtust meie ettevõttele ja klientidele.


Ettevõtte kodulehthttp://www.endover.ee

Sarnased töökuulutused:

Hankespetsialist
CV-Online klient
Eesti

Tähtaeg: 06.05.2024
Head Of Business Development Baltics
Alliance for Recruitment
Tallinn
€ 5000 – 7000
Tähtaeg: 20.04.2024
Turundusjuht
Puhastusimport OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 03.05.2024