46
TOOTEINSENER
Talendibaas OÜ aitab leida
TOOTEINSENER
Talendibaas OÜ aitab leida

LISAINFO

Kandideerimiseks palume saata oma CV koos palgasooviga kas läbi kas läbi CV-Online portaali või aadressile anzelika@talendibaas.ee

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Tallinn, Läänemere tee 72a

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Anzelika Ruubel
5097573

Talendibaas OÜ (www.talendibaas.ee). Oleme professionaalne, pühendunud ning kokkuhoidev tiim, kes suudab mõista ja täita iga kliendi ja kandidaadi vajadusi ning tagada kasu.
Talendibaasi eesmärk on viia kokku talendikad tööotsijad edukate tööandjatega.

Meie kliendiks on Amphenol ConneXus

Amphenol ConneXus kuulub Amphenol Corporation, mis loodi 1932 aastal. Kontserni aktsiad on noteeritud ka ühendriikide elektroonikaettevõtete börsil NASDAQ. Amphenol ConneXus Eesti ajalugu sai alguse 2000-ndal aastal, kui Amphenol Corporation ostis Microlink Elektroonika. Kaks aastat hiljem avati uus tootmishoone Tallinnas ja 2004 alustati tootmisega ka Narvas Kreenholmi tehase hoones. Amphenol'i põhitegevuseks on kaablikoostude valmistamine. Valmistoodang läheb ekspordiks üle kogu maailma. Ettevõtte peamisteks klientideks on telekommunikatsiooni, tööstuse ning autotööstuse turul tegutsevad ettevõtted.
Suurimateks klientideks on Ericsson, ABB Robotics, Volvo ning peamisteks väljakutseteks homsete lahenduste väljatöötamine. Vaata lisa meie tegevustest: www.amphenol.se, www.amphenol.co. Tallinna ja Narva tehastes on kokku üle 300 töötaja.


Ettevõtte kodulehthttp://www.amphenol.co