45
Painutusroboti operaator - Roboti Boss
Inission Tallinn OÜ
Painutusroboti operaator - Roboti Boss
Inission Tallinn OÜ
Painutusroboti operaator - Roboti Boss
Inission Tallinn OÜ

Painutusroboti operaator - Roboti Boss

Inission Tallinn OÜ

Ootused kandidaadile

Eelnev töökogemus painutusrobotitega töötamisel (või alles omandamisel robotioperaatori haridus), hea tehniline taip ja huvi robootika vastu. Valmisolek meeskonnatööks. Eesti ja inglise keele oskus suhtlustasandil.

Tööülesannete kirjeldus

Painutusrobotite seadistamine vastavalt programmile ja lehtmetallist detailide tootmine. Uute programmide loomine ja olemasolevate optimeerimine. Materjalide ja detailide kvaliteedikontroll. 

Omalt poolt pakume

Stabiilset tööd ja kaasaegseid töötingimusi rahvusvahelises ettevõttes. Väljaõpet ja mentorit kohapeal. Täiskoormust, tööaeg E-R 06.30-15.00 ja 14.55-23.25. Mitmekülgset ja põnevat tööd robootikas. Isikliku sõiduauto kompensatsiooni.

BrutotunnipalkBruto tunnis  € 8 - 10

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Kalmari tee 12, Lagedi, Rae vald

Tööaeg

  • Täistööaeg vahetustega

Oskused

 Automaatika Mehaanika Õppimisvõime Tehniline taiplikkus

Keeled

  •  Vene
Kontaktisik
Katrin Charles
51973845

HY-Tech Comp on mehaanika, elektroonika ja elektromehaanika lepinguline tootja ja koostööpartner. Valmistame klientidele nii seadmete osi kui ka suuremaid terviklahendusi kulutõhusalt, usaldusväärselt ja oskuslikult. Meiega teevad koostööd ennekõike tehnoloogiale spetsialiseerunud ning rahvusvahelisele kaubandusele keskendunud, keerukamaid lahendusi vajavad masina- ja seadmetootmise ettevõtted. Omame uut ja kõrgtehnoloogilist seadmeparki ning üldtunnustatud sertifikaate ISO 9001, ISO14000 ja OHSAS 18000. Meil on puhas ja korras tootmine ning toetame edumeelsust ja innovaatilisust.



Ettevõtte kodulehthttp://www.inission.com