44
Tallinna Sadam AS
IT TEHNILISE TOE SPETSIALIST
Tallinna Sadam AS
Tallinna Sadam AS

IT TEHNILISE TOE SPETSIALIST

Tallinna Sadam AS

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui Sul on tehniline kutse- või kõrgharidus ja eelnev kogemus IT valdkonnas (sh raadioside). Sa tunned huvi tehnika vastu ja soovid ennast pidevalt arendada. Sul on väga hea analüüsi- ja koostöövõime ning lahendustele orienteeritud mõtteviis. Lisaks väga heale eesti keele oskusele valdad ka inglise ja vene keelt.
Kasuks tuleb Microsofti toodete hea tundmine.

Tööülesannete kirjeldus

Töö peamine eesmärk on Tallinna Sadama kontserni tööks vajaliku IT tehnika toimimise tagamine.

Oma igapäevases töös paigaldad, hooldad ja utiliseerid Sa meie IT tehnikat (sh lõppkasutaja seadmeid). Sa tellid vajalikku tehnikat ja varuosi. Samuti haldad Sa vähemkriitilisi infosüsteeme (sh helindus, terminalide viidad/ekraanid, videoülekanded, projektsioonitehnika, raadioside).

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle mitmekesist tööd ja huvitavaid erialaseid väljakutseid. Oled meie IT valdkonna oluline liige ja Sul on võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega maineka kontserni erinevates ettevõtetes. Lisaks väärilisele palgale ootab Sind rida muid hüvesid (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused), toetavad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Virko Nilender

AS Tallinna Sadam on börsiettevõte, millel on oluline roll Eesti transpordisüsteemis ja
majanduses. Tallinna Sadama grupi tegevused jagunevad peamiselt kauba- ja reisijateäri,
laevanduse ja kinnisvaraarenduse vahel. Meie visioon on saada Läänemere uuendusmeelseimaks sadamaks luues klientidele parima keskkonna ja võimalused arenguks. Me väärtustame avatust, nutikust ja usaldusväärsust.


Ettevõtte kodulehthttp://www.ts.ee