26
Müügikonsultant/disainer
OÜ Ananke
Müügikonsultant/disainer
OÜ Ananke
Müügikonsultant/disainer
OÜ Ananke

Müügikonsultant/disainer

OÜ Ananke

Ootused kandidaadile

Ananke Pärnu salong ootab tööle särasilmset müügi-inimest, kellel on eelnev töökogemus köögimööbli või garderoobide joonestamise, müümise ja pakkumise valdkonnas (võib olla ka mõni muu sarnase valdkonna töökogemus).

Kui sulle pakub rõõmu inimestega suhtlemine, oled leidlik lahenduste pakkuja, oskad oma aega iseseisvalt planeerida, tuled toime ka pingeliste ja kiireloomuliste olukordadega, siis ootame sind meie juurde!

Tööülesannete kirjeldus

Ananke Pärnu köögimööbli- ja garderoobisalongis töötades on sinu peamisteks tööülesanneteks konsultatsioonid klientidega ning sobivate köögimööbli- ja garderoobilahenduste pakkumine, hinnapakkumiste ja jooniste koostamine. 

Teise etapina siis juba müük kliendile ja tellimuse töösse andmine (kaupade tellimine, arvete koostamine) ning kolmanda etapina mööbli valmimisel tellimuse lõpetamine (transport, paigaldus, suhtlus kliendiga). 

Omalt poolt pakume

Ananke Pärnu salongis on kaks müügikonsultanti, kuid Anankel on salongid ka Haapsalus, Paides ja Tallinnas, kellega alati saab suhelda ja nõu küsida. Meil on väike ja tore meeskond, töö on huvitav ja väljakutseid pakkuv ning iga projekt on erinev (nii nagu iga kliendi soovid on erinevad). Pakume põhipalka + tulemuspalka, puhkust 2 nädalat suvel ja 2 talveperioodil, töötamist töögraafiku alusel täistööajaga. 

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti
    Papiniidu 42 (köögimööbli salong Mai Selveri pinnal)

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Planeerimine Nõustamine Õppimisvõime Pingetaluvus Klienditeenindus Projekteerimine MS Office

Keeled

  •  Eesti
  •  Vene
Kontaktisik
Rita Liiva

Ananke OÜ on pere-ettevõte ning oleme pakkunud eritellimusel köögimööblit ja garderoobe alates aastast 2001. Meie 20-aastase tegevusperioodi jooksul oleme kogunud kuhjaga teadmisi ja kogemusi. Anankel on salongid Tallinnas, Paides, Pärnus ja Haapsalus ning veebipood www.ananke.ee

Oleme kliendile kindlaks partneriks köögimööbli või garderoobide tellimisel ja projekteerimisel. Ananke pakutav eritellimusel mööbel toodetakse Eestis. Kasutame kvaliteetseid materjale ning furnituuri! Pakume terviklahendust koos köögitehnika ja paigaldusega!


Ettevõtte kodulehthttp://www.ananke.ee