398
PÖFFi ava- ja lõpugala copywriteri praktikant
MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival
PÖFFi ava- ja lõpugala copywriteri praktikant
MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival
PÖFFi ava- ja lõpugala copywriteri praktikant
MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival

PÖFFi ava- ja lõpugala copywriteri praktikant

MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival

PÖFFi ava- ja lõpugala copywriteri praktikandi ülesanneteks on:

  • panna koostöös produtsendi ja lavastajaga kokku PÖFFi ava- ja lõpugala Piletilevi tutvustav tekst;
  • koostada vastavalt lavastaja sisendile avagala õhtujuhi tekst;
  • koostada vastavalt lavastaja sisendile lõpugala õhtujuhi tekst ning põimida sinna oskuslikult sisse nii žürii tutvustus, festivali statistika ning hea huumor.
Tegemist on loomingulise väljakutsega kirjutada veenvat ja köitvat sisu, mis on nii atraktiivne kui ka informatiivne ning kust ei puudu ka väikene huumor.

Praktikaperiood: september - november 2024
Kandideerimise tähtaeg: 15. mai 2024

"Me oleme see kampsun, mis ilmub välja vaid kaks korda aastas - puhvis ja plahvatuslikult! See tiim annab festivalile avapaugu ning tõmbab ka joone alla - selleks on tarvis parimat eeltööd ning sooritust, et suudaksime mõlemad hetked muuta meeldejäävaks!"

PÖFFi ava- ja lõpugala copywriteri praktikandil peaks olema:

  • ülihead ajajuhtimise oskused;
  • võime prioriteete seada ja tähtaegu täita;
  • oskus töötada nii iseseisvalt kui meeskonnas;
  • loomingulised probleemide lahendamise oskused ja võime kiiresti tegutseda kõrge stressitasemega olukordades.

Sobid praktikale suurepäraselt kui oled positiivse ja proaktiivse suhtumisega ning sul on valmisolek olla vajadusel olemas nii nädala sees kui ka nädalavahetustel.

Kandideerimisavaldusega pane kaasa ka motivatsioonikiri (pikkus maksimaalselt üks A4) ning 1-2 sinu poolt varasemalt kirjutatud teksti.

Miks tulla praktikale Pimedate Ööde filmifestivali tiimi?

  • Suurepärased kolleegid: ühine ägeda ja ühtehoidva meeskonnaga, kus jagatakse kirge filmikunsti vastu. Siin leiad toetust ja inspiratsiooni oma tööle ning saad osa elavast filmikultuuri kogukonnast.
  • Mitmekülgne ja kaasahaarav töö: Iga päev PÖFFis pakub uusi väljakutseid ja põnevaid võimalusi, kus saad rakendada oma oskusi mitmekülgsete ülesannete lahendamisel ning avardada oma silmaringi filmimaailma erinevates valdkondades.
  • Esita endale väljakutseteid: PÖFF on loomeinimeste mänguväljak, kus väljakutsed on kui loomingulised treeningud, aidates sul arendada oma oskusi ja piire filmimaailma erinevates valdkondades. Siin saad pidevalt iseendale uusi eesmärke seada ning neid saavutades oma potentsiaali avastada. Lisaks on sinu ideed ja algatused teretulnud ning saad olla osa festivali arengust ja innovatsioonist. Sinu individuaalne panus on võtmeks PÖFFi edu ja uuenduste saavutamisel.
  • Kindlusta endale PÖFFi pass ning kutsed ägedatele festivali vältel toimuvatele sündmustele ja tiimi jõulupeole. Ja otse loomulikult võimalus kuuluda põhjamaade suurima ja ainsa A-klassi filmifestivali korraldusmeeskonda!

Keda ootame praktikale?

  • Tudengeid ja kutsekoolide õpilasi
  • Eesti Töötukassa tööpraktika huvilisi

Praktika on tasustamata!

Rohkem infot: https://poff.ee/praktika/
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Praktika

Oskused

 Ajajuhtimine Iseseisev töö Meeskonnatöö Tähtaegadest kinnipidamine

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Marleen Vitsut
56484435
Pimedate Ööde filmifestival on uhkusega üks Põhja- ja Ida-Euroopa suurimaid filmifestivale, mis paistab silma ka rahvusvahelisel tasandil, kuuludes maailma 15 A-kategooria filmifestivali hulka. Meie festivalinädalatel muutub PÖFFi tiim koos vabatahtlike, praktikantide, projektipõhiste ja aastaringsete töötajatega ligi 700-liikmeliseks hundikarjaks. Võtame alati uued liikmed soojalt vastu ning kutsume sind meie kirglikkusse ja pühendunud meeskonda.

Kas soovid olla osa filmimaailma tipptasemel sündmuste korraldamisest? Siin on sinu võimalus astuda samm lähemale elamusterohkele ja mitmekülgsele filmifestivali maailmale, kus iga liige on oluline osa meie eduloost. Tule ja jaga koos meiega armastust filmikunsti vastu ning aita luua unustamatuid hetki nii meie rahvusvahelistele filmikülalistele kui kodumaisele kinopublikule!



Ettevõtte kodulehthttps://poff.ee

Sarnased töökuulutused:

Kommunikatsioonijuht
Eesti Vee-ettevõtete Liit
Eesti
€ 2300
Tähtaeg: 18.05.2024
Management Assistant
Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Estonia
Tallinn
€ 1762 – 2643
Tähtaeg: 19.05.2024
Delfi suvine praktika 2024
Delfi Meedia AS
Tallinn

Tähtaeg: 19.05.2024