178
Autotehnik
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

OPL Pärnu OÜ

Tööülesanded

Sõiduautode hooldamine ja remontimine.

Nõutud keeleoskus

  • EN, kõne: B2, kiri: B2
  • ET, kõne: B2, kiri: B2

Muud nõuded

Oled sobiv kandidaat kui sul on autotehnika vallas töötamise kogemus ja B- kategooria juhtimisõigus; saad vaevata aru inglisekeelsest tehnilisest kirjandusest ning oled oma töös iseseisev, täpne ja kohusetundlik; oskad aega efektiivselt kasutada ja naudid tehniliste probleemide lahendamist; kandideerimisel tulevad kasuks autoelektrialased teadmised ja hea arvutioskus.

Omalt poolt pakume

Oskuseid ja teadmisi proovile panevat tööd; häid töötingimusi ning professionaalseid ja toetavaid kolleege; keskmisest paremat palka, mida saad oma tööga mõjutada; ühiseid meeskonnaüritusi.

Kandideerimise info

Seoses töömahu kasvuga ootame oma meeskonnaga liituma osavat autotehnikut, kes hooldaks ja remondiks meie heade klientide sõidukeid.

Tähtaeg: 19.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 1100 - 2500

Asukoht

    Pärnu, Pärnumaa, Eesti
    Pärnu maakond, Pärnu linn, Pärnu linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Kristo Post
58004343
Opeli Remont on rohkem kui 10 aastase ajalooga ettevõte, mille põhitööks on Opeli sõidukite remont ja hooldus. Meil töötab igapäevaselt seitse pühendunud oma ala spetsialisti, kes annavad oma panuse klientide parimaks võimalikuks teenindamiseks. Meie teeninduskeskus asub aadressil Pae 4, Pärnu. Oma töös kasutame kaasaegseid töövahendeid ja väärtustame meeskonna koolitamist ning heaolu.

Ettevõtte kodulehthttp://www.opeliremont.ee