259
Lapsehoidja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Lapsehoidja

Tööandja nimi

OÜ Lepatriinula

Tööülesanded

Laste abistamine nendes tegevustes, millega laps ise hakkama ei saa (nt potil käimine, mähkmete vahetamine, söömisel abistamine, trepist alla minekul abistamine, magamaminekul voodisse aitamine, riietumisel abistamine, jne); koristamine (tolmu võtmine vastavalt vajadusele, tolmuimejaga koristamine, põrandate pesemine, pesu ruumi koristamine, jne). Arendame läbi mängu laste teadmisi, käelist tegevust, laiendame laste silmaringi maailmast ja selle väärtustest. Meil on olemas kõik võimalused, et lapsed veedaksid oma päevad rõõmsalt ja turvaliselt. Kui Sinus on rõõmu, armastust, soojust ja headust, oled ettevõtlik ja vastutustundlik ning soovi seda jagada pisikeste inimestega. Sul on piisavalt oskusi analüüsida ja planeerida oma tegevusi. Soovid panustada meie lastehoiu arengusse, lastele sisutiheda ja mängulise päevakava loomisel. Suudad end väljendada eesti keele kõnes kui kirjas korrektselt. Sa tunned, et soovid jagada oma kogemusi, oskusi, oled oodatud.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Lapsehoidja kutsetunnistus. Kui Sinu soov on aidata pisikesel inimesel maailma tundma õppida; kui Sinus on loovust ja ideid, kuidas teha huvitavaks lapse mäng, toetada tema igakülgset arengut ning muuta kindlamaks lapse käeline tegevus, siis oled Sa just õige inimene meie sekka! Kui Sul ka pole vastavat tunnistust (aga võimalusel avatud õppimisele) ja tunned, et oled õige inimene sellele kohale, võta ühendust.

Omalt poolt pakume

Kaasaegset ja sõbralikku kollektiivi; täiskoormusega tööd, võimalus töötada ka osalise koormusega; paindlikku töögraafikut; toredaid lapsi ja lapsevanemaid; häid töötingimusi ja kaasaegseid õppevahendeid; meeskonna ühisüritusi.

Kandideerimise info

Tervisetõendi olemasolu tööle asumisel. Esmaabi tunnistuse olemasolu, toiduhügieeni tunnistus. Esmaabi ja toduhügieeni saate koheselt läbida ka kui olete tööle asunud.

Tähtaeg: 20.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
  • motivatsioonikiri
BrutokuupalkBruto kuus Kuni € 1100

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Raatuse tn 107

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Osaline tööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Anu Kaljuraag
5189687

Sarnased töökuulutused:

Kunstnik
Tartu Linnaraamatukogu
Tartu

Tähtaeg: 08.06.2024
Veokorraldaja
Ferroline Grupp OÜ
Tartu

Tähtaeg: 19.05.2024
Büroojuht/Sekretär
NORD SOLAR OÜ
Tartu
€ 1000 – 1200
Tähtaeg: 02.06.2024