64
Tehnikaehituse juht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Tehnikaehituse meeskonna juht

Tööandja nimi

Promens Rõngu AS

Tööülesanded

Tehnikaehituse meeskonna juhtimine. Meeskonnaliikmete rahulolu ja arengu tagamine. Tehnika ehituse projektide eestvedamine ja ressursside planeerimine. Heade koostöösuhete hoidmine projektimeeskonna- ja tootmisüksustega. Koostöö juhtimine allhankijatega.

Haridustase

rakenduskõrgharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik
  • EN, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Omalt poolt pakume

Põnevaid väljakutseid rahvusvahelises ettevõttes. Stabiilset töösuhet ja arenguvõimalusi. Kaasaegset töökeskkonda ja toetavat meeskonda. Mitmekesiseid koolitusvõimalusi. Tervislike eluviiside väärtustamist. Osaliselt kaugtöö võimalust. Tulemustele vastavat tasu (põhitasu+tulemustasu). Vajadusel transpordivõimalust Tartust, Tõrvast või Valgast.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 30.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Merike Mätas
+372 5552 2555
Promens Rõngu AS kuulub nüüd SAPA kontserni. SAPA Group, Itaalia plastikontsern, on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste komponentide tootmisele auto-/veoauto-/põllumajandustööstusel. Suuremate autotootjate otsetarnijana tunnustatakse SAPA-t tehnoloogilistele edusammudele pühendumise eest, omades patente, nagu näiteks tuntud One-Shot® meetod. SAPA ühendas hiljuti Promens Rõngu ja Promens Zevenaari, laiendades oma haaret 13 tootmisüksuseni Itaalias, Hispaanias, Poolas, Hollandis, Eestis, Aafrikas ja Aasias. Üle 2600 töötajaga SAPA prognoosib 2024. aastaks enam kui 400 miljoni euro suurust käivet ning toodab aastas üle 200 miljoni autokomponendi. SAPA Groupi pühendumus innovatsioonile, mida rõhutab selle One-Shot® meetod – kiireim ja keskkonnasäästlikum meetod autoosade tootmiseks – positsioneerib SAPA grupi võtmepartnerina autotööstuse tuleviku kujundamisel. Tule aita meil kasvada ja liikuda nulljalajäljega autotööstuse poole. Tänaseks on tootmises üle 1000 vormi ja aastane käive 26MEUR. Ettevõttes on praegu 220 töötajat, neist 20 olid ka autotööstuse käivitamise juures.

Sarnased töökuulutused:

Data Engineer
Twilio Estonia
Eesti

Tähtaeg: 22.05.2024
Laotöötaja
A1M OÜ
Tartu
€ 1100
Tähtaeg: 15.05.2024
kohtutäituri abi
Kohtutäitur Ivi Kalmet
Tartu

Tähtaeg: 12.05.2024