32
Pagar-kondiiter
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Rakvere Pihlaka kondiitritsehhis

Tööandja nimi

Aktsiaselts Pihlaka

Tööülesanded

Otsime oma meeskonda pagar-kondiitrit, kelle kireks on küpsetamine! Meie juures on Sind ootamas väärikas amet klientide poolt hinnatud pika ajalooga ettevõttes, rõõmsameelsed ja abivalmis kolleegid ning väljakutseid pakkuv töö. Sinu peamisteks tööülesanneteks saab olema maitsvate pagari- ja kondiitritoodete valmistamine vastavalt tellimustele.

Haridustase

põhiharidus

Muud nõuded

Kui Sinu kireks on pagari- ja kondiitritoodete valmistamine, oled hakkaja ja positiivse ellusuhtumisega, siis liitu meie meeskonnaga! Kasuks tuleb eelnev töökogemus pagar-kondiitrina. Tööle asumisel on vajalik kehtiva tervisetõendi olemasolu.

Omalt poolt pakume

Toredaid töökaaslasi ja toetavat juhatajat; konkurentsivõimelist töötasu; kindlat ja stabiilset töökohta; arendavat ja huvitavat tööd; töötamist graafiku alusel.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 28.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Rakvere linn, Parkali tn 7

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Helen Kuusemäe
3223698
AS Pihlaka alustas tegevust 1993. aastal. Ettevõtte toodab pagari-, kondiitri- ja kulinaariatooteid, turustab neid üle Eesti. AS Pihlakal on kolm kauplust Tallinnas, kaks Rakveres, Tartus, Viimsis ja Viljandis. Ettevõttes töötab keskmiselt 130 inimest.

Ettevõtte kodulehthttps://www.pihlaka.ee/