88
Ehituse objektijuht, töödejuhataja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Ehituse objektijuht, töödejuhataja

Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Elamu ja mitteeluhoonete ehituse objektijuht

Tööandja nimi

KLK Projekt OÜ

Tööülesanded

Võimalus juhtida ehitusobjekte algusest kuni kliendipoolse kasutuselevõtuni. Sinu alluvuses on meeskond väljakoolitatud üld- ja erioskustega töölisi, kelle eest vastutust võtta ning projektid koostöös ellu saad viia.

Objektijuhina kordineerid nii kohapealset suhtlust, tegevust kui edasist tööde planeerimist, arvestades etteseatud ehitusgraafikut ning ettevõtte- kui tellijapoolseid eesmärke. Seeläbi tagamaks sujuv ehitusprotsess, efektiivne ehitusplats, kvaliteet, turvalisus kui ka graafiku jälgimine, andmaks etapid üle vastavalt kokkulepitud tingimustel.

Vastutades isikliku objekti eest saad ka täita enda objektiga seotud ehitusdokumentatsiooni (ehitustööde päevik, kaetud tööde aktid ning teisi vajaminevaid dokumente), et tagada murevaba protsessi edasiliikumine ning kliendi hea- ja rahulolu meie ühise meeskonnaga.

Kuna oled kohapealne juht ning KLK meeskonna esindaja on sinu tähtsaks ülesandeks ka säilitada igakülgne professionaalsus enda tööülesandeid täites ning olemaks eeskuju ja juhendaja enda inimestele.

Haridustase

kutseharidus ilma keskhariduseta

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik
  • RU, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik
  • EN, kõne: B2, kiri: B2

Muud nõuded

Kasuks tuleb vähemalt 6 tase ehitusinseneri või ehitusjuhi kutse.

Omalt poolt pakume

Konkurentsivõimelist tasu kasvavas ehitusfirmas, kellel on ambitsioon järjepidevalt suuremaid väljakutseid võtta ning neid üheskoos meeskonnana jagada. Lisanduvalt tulemustasu, mis puudutab edukat meeskonnajuhtimist etappide vältel.

Võimalust viia projekte läbi algusest lõpuni toetavas meeskonnas, kes töötab selle nimel, et saaksid ettevõtte siseselt kasvada ning kannab hoolt sinu vajaduste eest, mis puudutab enda tööülesannete paremini elluviimist.

Sõidukompensatsioon, et saaksid enda teenitud tasu kasutada enda äranägemise järgi.

Avatud keskkonda enda mõtete ja ideede väljendamiseks, kuidas muuta tõhusamaks nii KLK meeskonnatööd, ehitusprotsesse/viise kui ka ettevõtte arengut.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 15.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Harjumaa, Eesti
    Harju maakond

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Karl-Eerik Kolk
Renoveerimistöödest kuni keerukate ja tehniliste projektideni välja. Alates kodust kuni kortermaja komplekside, tööstus- ja tehnorajatiste ning põllumajandusobjektideni– KLK on sinuga IGAL SAMMUL eduni.

Ettevõtte kodulehthttp://www.klkprojekt.ee

Sarnased töökuulutused:

kinnisvara arenduse projektijuht
Tallinna Linnavaraamet
Tallinn

Tähtaeg: 06.05.2024
Objektijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 23.05.2024
Projekteerija
TempCon Design OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 02.06.2024