1506
Tallinna Sadam AS
Sadamakapteni asetäitja
Tallinna Sadam AS
Tallinna Sadam AS

Sadamakapteni asetäitja

Tallinna Sadam AS

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui Sul on rakenduslik merendusalane kõrgharidus ning vähemalt 500-se ja suurema kogumahutavusega laeva vahitüürimehe diplom. Oled töötanud meretranspordi ettevõttes enam kui 3 aastat. Sa oskad kõrgtasemel eesti keelt ja kesktasemel inglise keelt ning Sul on tööülesannete täitmiseks vajalik arvuti kasutamise oskus. Oled inimeste juhtimisele, koostööle, eestvedamisele ja lahendustele orienteeritud. Sind kõnetavad meie visioon ja ettevõtte väärtused. 

Tööülesannete kirjeldus

Peamine ülesanne on sadama eeskirja, rahvusvahelise konventsiooni merereostuse vältimiseks (MARPOL 73/78) ning ohtlike kaupade veo- ja ladustamise eeskirjade järgimise tagamine Eesti suurimas kaubasadamas.
Oma igapäevases töös korraldad osakonna töötajate tööd ohutu meresõidu tagamiseks Muuga sadamas. Sa korraldad kaubandusliku meresõidu nõuete ja rahvusvaheliste lepingute ning sadama eeskirjast tulenevate nõuete täitmise järelevalvet Muuga sadamas. Lisaks vahetad sa operaatorite, agentide ja teiste osapooltega laevade saabumise ja töötlemisega seotud infot.

Omalt poolt pakume

Pakume Sulle tähendusrikast ja huvitavat tööd meie suurima kaubasadama laevaliikluse valdkonna juhtimisel. Sul võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega Eesti mainekas börsiettevõttes. Lisaks tasule ja tulemustasule ootavad Sind muud hüved (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühisüritused), sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.  
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Maardu, Harjumaa, Eesti
    Muuga sadam, Maardu tee 57

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Ain Klaus
AS Tallinna Sadam on börsiettevõte, millel on oluline roll Eesti transpordisüsteemis ja
majanduses. Tallinna Sadama grupi tegevused jagunevad peamiselt kauba- ja reisijateäri,
laevanduse ja kinnisvaraarenduse vahel. Meie visioon on saada Läänemere uuendusmeelseimaks sadamaks luues klientidele parima keskkonna ja võimalused arenguks. Me väärtustame avatust, nutikust ja usaldusväärsust.


Ettevõtte kodulehthttp://www.ts.ee

Sarnased töökuulutused:

TOLLIAUDIITOR
Maksu- ja Tolliamet
Tallinn
€ 2000 – 2000
Tähtaeg: 08.05.2024
Rahvusvahelise koostöö nõunik (transpordi ja merenduse valdkond)
Kliimaministeerium
Tallinn

Tähtaeg: 02.05.2024
Administrative assistant
GELATEX TECHNOLOGIES OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 07.05.2024