727
Soojusvõrgu insener
Adven Eesti AS
Soojusvõrgu insener
Adven Eesti AS
Soojusvõrgu insener
Adven Eesti AS

Soojusvõrgu insener

Adven Eesti AS

Oleme energiavaldkonnas kogu maailmas silmitsi uue ajastuga, mil tuleb asjad ümber mõtestada, uutmoodi mõelda ja teha. Tegutsedes kaugkütte, tööstuslike energialahenduste ja geoenergia alal, oleme muudatuste juhtimisel esireas. Meie ees seisvate ülesannete lahendamiseks teeme koostööd klientide, omavalitsuste ja tarnijatega koos oleme tugevamad, kiiremad ja leidlikumad. Pakume ja arendame ühiskonnale töökindlaid, kestlikke, tõhusaid ja konkurentsivõimelisi lahendusi nii praegu kui ka tulevikus.

Oleme otsimas oma soojuse jaotuse tiimi SOOJUSVÕRGU INSENERI

Sinu töö eesmärk on tagada tarbijapaigaldiste tehniliste tingimuste ja võrgurajatiste lähteülesannete koostamine. Sinu ülesandeks on ka kooskõlastada tarbijapaigaldiste ja võrgurajatiste projektid, korraldada ehitustööd ja vormistada dokumentatsiooni.

Sa töötad soojuse jaotuse tiimis, kus on 13 liiget ja teed koostööd peamiselt oma ja kliendihalduse osakonna töötajatega, koostööpartnertite ja klientidega.

Edu töös tagab tehniline kõrgharidus ja vähemalt 2 aastane töökogemus soojustehnika valdkonnas. Sul on tehnilise analüüsisoskus, teadmised soojustehnikast, soojuse tootmise, jaotamise protsessist ja seotud seadusandlusest. Oskad oma tööaega hästi planeerida, oled iseseisev, hea suhtleja, koostöövalmis, korrektne ja järjepidev. Valdad väga heal tasemel eesti keelt, suhtlustasemel inglise keelt ja kasuks tuleb vene keele oskus. Sul on B-kat juhiload ja oskad kasutada AutoCad'i.

Sind ootab

    Töö rahvusvahelises kiiresti kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded ning arendusprojektid. Lood tõelist äriväärtust, töötate aktiivselt koos ja õpid professionaalsetelt kolleegidelt kõigis riikides, kus me tegutseme. Sind ootab arengule suunatud ja toetav töökultuur, suurepärane töökeskkond ning selged eesmärgid. Pakume Sulle mitmekülgset töötajate soodustuste paketti ning oled väga oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!

    Advenis saad võimaluse töötada parimate meeskondade ja inimestega. Suhtume kirega pidevalt paremaks saamisesse ja saavutame üheskoos suurepäraseid tulemusi, selleks on meil jõudu ja energiat! Kaasamine ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad meil väljakutsete lahendamisel näha erinevaid vaatenurki. Kui kasvame meie, kasvad ja arened sina koos meiega.

    Suurepäraste teadmiste toel muudame maailma paremaks paigaks. Vaatame sihikindlalt tulevikku ja oleme veendunud, et igaüks meist on suurepärane - koos oleme veel paremad.

    Liitu meiega parema tuleviku nimel.

    Kandideerimiseks

     Palun esita oma CV hiljemalt 30.04.2024. Juhul kui sul on küsimusi kandideerimisprotsessi või ametikoha osas, võta palun ühendust: ylo.keskyll@adven.com

    Advenis peame mitmekesisust ja kaasatust oluliseks ning hindame väärtust, mida meie ettevõte toob soolise, etnilise tausta ja kultuurilise mitmekesisuse võrdsuse poole püüdlemisel.

    Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

    Asukoht

      Tallinn, Harjumaa, Eesti
      Kassi 13, 12618, Tallinn
    • Kaugtöö võimalus

    Tööaeg

    • Täistööaeg
    Kontaktisik
    Ülo Kesküll

    Adven Group is a new energy company with 580 coworkers and 50 years of experience. The company operates over 350 energy sites providing heating and cooling for municipalities, households, businesses, and complex energy solutions and services for industries and real estates in the Nordic and Baltic countries.

    www.adven.com

    Sarnased töökuulutused:

    Automaatikainsener
    CV-Online Estonia klient
    Tallinn

    Tähtaeg: 06.05.2024
    Praktikant energiakeskuste hoolduse tiimi (Rakvere CHP)
    Adven Eesti AS
    Rakvere

    Tähtaeg: 30.04.2024
    Projekteerija - ehitame roheliselt!
    Brandem Baltic OÜ
    Tallinn

    Tähtaeg: 09.05.2024