232
Automaatikasüsteemide hooldustiimi juht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Automaatikasüsteemide hooldustiimi juht

Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Kuueliikmelise meeskonna juhtimine

Tööandja nimi

Promens Rõngu AS

Tööülesanded

Tootmisseadmete automaatikaga tegelemine kolmes vahetuses. PLC-süsteemide ja tööstusrobotite hooldus, rikke diagnostika ja remont. Meeskonna juhtimine ja liidriks olemine.

Haridustase

kutseharidus keskharidusega

Nõutud keeleoskus

  • EN, kõne: B2, kiri: B2
  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Automaatiku ja mehhatrooniku erialaste oskuste rakendamine. Probleemide lahendamine ja vastutuse võtmine. Tehnilise taibu ja analüütilise mõtlemise rakendamine.

Omalt poolt pakume

Põnevaid väljakutseid ning arenguvõimalusi pakkuvat tööd. Stabiilset töösuhet rahvusvahelises ettevõttes. Kaasaegset töökeskkonda ja toetavat meeskonda. Tervislike eluviiside väärtustamist. Tulemustele vastavat töötasu (põhitasu+tulemustasu). Vajadusel transpordivõimalust Tartust, Tõrvast või Valgast.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 30.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Elva vald, Rõngu alevik, Tehase tn 4

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Merike Mätas
+372 5552 2555
Promens Rõngu AS kuulub nüüd SAPA kontserni. SAPA Group, Itaalia plastikontsern, on spetsialiseerunud kõrgekvaliteediliste komponentide tootmisele auto-/veoauto-/põllumajandustööstusel. Suuremate autotootjate otsetarnijana tunnustatakse SAPA-t tehnoloogilistele edusammudele pühendumise eest, omades patente, nagu näiteks tuntud One-Shot® meetod. SAPA ühendas hiljuti Promens Rõngu ja Promens Zevenaari, laiendades oma haaret 13 tootmisüksuseni Itaalias, Hispaanias, Poolas, Hollandis, Eestis, Aafrikas ja Aasias. Üle 2600 töötajaga SAPA prognoosib 2024. aastaks enam kui 400 miljoni euro suurust käivet ning toodab aastas üle 200 miljoni autokomponendi. SAPA Groupi pühendumus innovatsioonile, mida rõhutab selle One-Shot® meetod – kiireim ja keskkonnasäästlikum meetod autoosade tootmiseks – positsioneerib SAPA grupi võtmepartnerina autotööstuse tuleviku kujundamisel. Tule aita meil kasvada ja liikuda nulljalajäljega autotööstuse poole. Tänaseks on tootmises üle 1000 vormi ja aastane käive 26MEUR. Ettevõttes on praegu 220 töötajat, neist 20 olid ka autotööstuse käivitamise juures.

Sarnased töökuulutused:

Järelteeninduse tehnik (TARTU)
Kärcher OÜ
Tartu

Tähtaeg: 08.05.2024
Tartu terminali operaator (E-R 15:00-19:00)
DPD Eesti AS
Tartumaa
€ 6.35
Tähtaeg: 18.05.2024
Müügisekretär-personalispetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tartu

Tähtaeg: 17.05.2024