500
Ehituse projektijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Tesron Ehitus, peatöövõtt

Tööandja nimi

TeamCreator OÜ

Tööülesanded

Ehitustööde planeerimine; ehitustööde eelarve jälgimine ja järgimine; hankeaegse võrdlustabeli koostamine; töövõtjate hankimine - töövõtjate laiendatud otsingud, parima töövõtja välja valimine arvestades töövõtja pädevust ja sobivust vastavalt ehitustööd eelarvele ja projekti keerukusele; töövõtjatele töövõtulepingute koostamine ja vormistamine (sh lepingusse viimine; ehitusgraafikute, hankeplaanide, jms dokumentide koostamine ja pidamine); alltöövõtjate rahaliste aktide kontroll; tellija rahalise akti koostamine ja allkirjastamine; objekti finantsseisundi haldamine ja analüüsimine (kulujälgimine (Bauwise), kuluarvete kinnitamine (Bauwise); objektimeeskonna juhendamine ja koordineerimine; objekti lühiajaliste eesmärkide ja pika perspektiivi seadmine; objektimeeskonna koosolekute pidamine (vajadusel).
Ehitusobjektide valmidusastme hindamine ja analüüs, kvaliteetse ja tähtajalise valmimise tagamine; tellija koosolekute läbiviimine; tööohutuse, töötervishoiu, tuleohutuse ja keskkonnakaitse nõuete täitmise nõudmine objektil; Tesron Ehitus OÜ esindaja ehitusobjektil Tellija ees, nõupidamisete juhtimine ja korraldamine; ettevõtte juhtkonna informeerimine ja aruandlus ehitusobjekti tegevustest vastavalt kokkuleppele; professionaalne suhtlus tellija, alltöövõtjate ja objektijuhi / objekti inseneriga.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Vajalik on üldehitustööde projektijuhi kogemus suures peatöövõtu ettevõttes vähemalt 2 aastat. Samuti on vajalik vähemalt 6 tase ehitusinseneri või ehitusjuhi kutse.

Omalt poolt pakume

Konkurentsivõimelist palka koos tulemustasuga; tööpiirkonnaks Lõuna-Eestit peamiselt Tartu ümbrust; ehitusobjekte, mille tööde kestvus keskmiselt 12 kuud; kaasaegsete IT-lahenduste kasutamist (Bauwise ja Bauhub); tööauto kasutamise võimalust isiklikuks tarbeks; sõidukompensatsiooni; usalduslikku ja vaba suhtlust omanike ja juhtidega; sporditoetust; ühisüritusi; laste jõulupakke.

Kandideerimise info

OÜ Tesron Ehitus on peatöövõtuga tegelev ehitusettevõte, kus töötavad kvalifitseeritud ja pikaajalise kogemusega ehitusspetsialistid. Firmas töötab Tallinnas ja Tartus kokku üle 20 inimese. Ettevõtte jaoks on olulised süsteemsus, mõtestatus, innovaatilisus, kokkulepetest kinni pidamine ning head ja usaldusväärsed suhted kõigi koostööpartneritega. Lisaks teistele tellijatele on aja jooksul välja kujunenud püsivad koostööpartnerid, kes on näiteks Liven, Olerex, Maxima Eesti, Domus Kinnisvara, Arco Vara ja Coop. Lisainfo: Annika Matt; tel. 55619962; e-mail: annika.matt@teamcreator.ee.

Tähtaeg: 13.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tartu, Tartumaa, Eesti
    Tartu maakond, Tartu linn, Tartu linn, Turu tn 34

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Annika Matt
5561 9962
TeamCreatori eesmärgiks on toetada ettevõtteid personaliotsingu protsessis.

Ettevõtte kodulehthttp://www.teamcreator.ee

Sarnased töökuulutused:

Ehituse projektijuht/üldehitaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Jõgevamaa

Tähtaeg: 31.05.2024
Ehituse projektijuht
Geromint OÜ
Eesti
€ 3500
Tähtaeg: 11.05.2024
Ehituse projektijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 31.05.2024