664
Programmispetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Eestisse vahetusaastale tulevate gümnaasiumiõpilaste ja neid võõrustavate Eesti peredega tegelev programmispetsialist

Tööandja nimi

Mittetulundusühing YFU Eesti

Tööülesanded

Ootame oma meeskonnaga liituma sissetulevate õpilaste programmispetsialisti, kelle roll on toetada ja arendada meie Eestisse vahetusaastale tulevate gümnaasiumiõpilaste ja neid võõrustavate Eesti perede programmi YFU Eesti MTÜs. Ametikohale ootame kandideerima huvilisi, kes soovivad oma tegevusega panustada sallivuse ja üksteisemõistmise kasvatamisse ühiskonnas.

Ametiülesannete edukaks täitmiseks peab kandidaadil olema kogemust ja/või soovi areneda müügiprotsesside juhtimises, soovi suhelda erinevate inimestega, oskus koordineerida projekte. Lisaks eeldab töö kontoritarkvara tundmist ning head eesti ja inglise keelt nii kõnes kui ka kirjas.

Haridustase

bakalaureus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik
  • EN, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Ennastjuhtiv töötaja

Omalt poolt pakume

Meie poolt on paindlikud töötingimused ja arenguvõimalused YFU Eestis, sõbralikud kolleegid, teotahtelised vabatahtlikud, võimalus osaleda väliskoolitustel ja rahvusvaheline koostöövõrgustik.

Kandideerimise info

Motivatsioonikiri koos CV-ga saata YFU Eesti tegevjuht Kadri Eensalule (kadri@yfu.ee).

Tähtaeg: 19.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
  • motivatsioonikiri
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Eesti
    Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Kadri Eensalu
+372 527 7838
MTÜ YFU Eesti on vabatahtlikkusel põhinev organisatsioon, mille missioon on erinevate kultuuride tutvustamine, sallivuse ja üksteisemõistmise kasvatamine tänu vahetule kontaktile teise rahvusega. Töötame selle nimel, et välismaise kultuurikogemusega noored ja pered saaksid panustada oma tõekspidamisi ja väärtusi nii nende eneste kui ka kogu ühiskonna heaolu suurendamiseks. YFU (Youth For Understanding) pakub rahvusvahelisi haridusprogramme alates 1951. aastast, nüüdseks juba ligi 60 riigis. YFU Eesti MTÜ loodi aastal 1992. Meiega on vahetusaastal käinud ligi 2000 gümnaasiumiõpilast Eestist ning üle 700 välisriigi noore on veetnud oma vahetusaasta Eesti peres. YFU on vabatahtlike kogukond, keda seob avatud maailmavaade ning kultuurikogemus kas vahetusõpilase või vahetusperena. Me mõistame ja toetame üksteist, oleme avatud maailmavaatega. Meile meeldib asju ära teha ning teame, et meist sõltub. Ja meil on koos äge!

Sarnased töökuulutused:

Testklient
Dive Eesti OÜ
Eesti

Tähtaeg: 02.05.2024
Funding Consultant for Innovation Advisory
Civitta Eesti AS
Tallinn

Tähtaeg: 24.05.2024
Implementation Project Manager (EE, Remote)
Linnworks
Tallinn

Tähtaeg: 10.05.2024