6048
Õpetajate Lehe ajakirjanik
Õpetajate Lehe ajakirjanik
SA KULTUURILEHT
Õpetajate Lehe ajakirjanik

Õpetajate Lehe ajakirjanik

SA KULTUURILEHT

Ootused kandidaadile

Kõrgharidus, ajakirjanikutöö kogemus toimetuses, koostöövalmidus, kiire reageerimisvõime, hea keeletaju, kohusetunne. Huvi haridusvaldkonna teemade vastu.

Tööülesannete kirjeldus

Ajakirjanduslike tekstide kirjutamine iganädalaselt lähtuvalt toimetuse koosolekul püstitatud teemadest ja eesmärkidest. Fotode ja muu illustratiivse materjali hankimine/koostamine tekstide juurde.

Omalt poolt pakume

Mõistlikku sissetulekut, paindliku graafikuga tööd loomingulises keskkonnas. Tagame töövahendid vastavalt ajakirjanikutöö vajadustele.
BrutokuupalkBruto kuus  € 1600

Lisahüved: Lisaks palgale saab ajakirjanik tasu honorarina brutosummas ca 500 eurot kuus.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Voorimehe 9, 10146
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Arvuti kasutamine Stressi taluvus kiire õppija ausus vastutustundlik kõrgharidus Kirjutamisoskused oskus oma seisukohti ja arvamusi põhjendada; planeerimise oskus initsiatiivikas kiire kohaneja Fotograafia avatus Kuulamine Suhtlemisoskus loomingulisus kannatlikkus Ambitsioonikus

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Heiki Raudla
55519518
Sihtasutus Kultuurileht annab välja Eesti tähtsamaid kultuuriajakirju ja -ajalehti: Akadeemia, Hea Laps, Keel ja Kirjandus, Kunst.ee, Looming, Loomingu Raamatukogu, Muusika, Müürileht, Sirp, Teater.Muusika.Kino, Täheke, Uma Leht, Vikerkaar, Õpetajate Leht ja Värske Rõhk.

Õpetajate Leht on Eesti suurim haridusküsimusi süvitsi käsitlev väljaanne, maht 16-24 lehekülge. Teemadest on kaetud üld-, kutse-, kõrg-, alusharidus jt. Käsitletakse hariduspoliitilisi ja ühiskondlike teemasid.
Lehe sisu hõlmab erinevate haridus- ja kooliastmetele omast temaatikat ennekõike õpetaja ja koolijuhi aspektist lähtuvalt. Autorite ringi kuulub tunnustatud haridusteadlasi ja -spetsialiste, aga ka kogenud õpetajaid ja haridusuuendajaid.


Ettevõtte kodulehthttps://opleht.ee/

Sarnased töökuulutused:

Koolitusjuht
Aktsiaselts Tallinna Linnatransport
Tallinn

Tähtaeg: 02.05.2024
Kiusamisvaba Kool SA tegevjuht
Fontes PMP
Eesti

Tähtaeg: 08.05.2024
Kommunikatsioonispetsialist
SA Kutsekoda
Tallinn
€ 2200
Tähtaeg: 05.05.2024