631
Ehituse objektijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Tesron Ehitus, peatöövõtja

Tööandja nimi

TeamCreator OÜ

Tööülesanded

Objekti juhtimine ehituse peatöövõtu firmas: ehitustööde juhtimine ehitusplatsil üldiselt; ehitustööde planeerimine objektil – Töövõtjatega suhtlemine, koosolekute pidamine. Kõikide Töövõtjate tegevuste planeerimine ja sidumine omavahel arvestades ehitusgraafikut. Töövõtjate tegevuse jälgimine ja suunamine ehitusööde ajal ehitusgraafikus ettenähtud algus-, vahe- ja lõpp tähtaegade saavutamiseks. Sujuva ehitusprotsessi juhtimine etteplaneeritud sammudega ja planeerimine vastavalt ehitusgraafikule ja vastavalt kokkulepetele töövõtjatega.
Alltöövõtjate tööde igapäevane koordineerimine ja kontroll ehitusplatsil. Ehituskvaliteedi ja projektijärgsuse jälgimine ja tagamine. Sealhulgas kvaliteedist või projektist kõrvalekallete ennetamine. Töövõtjate hankimine kokkuleppel projektijuhiga, väiksema töömahuga ehitushangete läbi viimine. Töövõtjate mahtude kontroll platsil, kõrvutamine projekti ja Töövõtja hinnapakkumise dokumentidega. Objektidega seotud ehitusdokumentatsiooni täitmine (ehituspäevikud, kaetud tööde aktid jms nõuetekohased dokumendid). Ehitusobjektide tähtaegse valmimise tagamine, muuhulgas ka vahetähtaegadest kinnipidamise tagamine.
Töömaa ajagraafikute koostamine; tööohutuse, töötervishoiu, tuleohutuse ja keskkonnakaitse nõuete täitmise korraldamine. Tööandja esindamine ehitusobjektil Tellija ees, Alltöövõtjate nõupidamisete juhtimine ja korraldamine. Ettevõtte juhtkonna pidev informeerimine ja aruandlus ehitusobjekti tegevustest. Professionaalne ja viisakas suhtlus tellija, alltöövõtjate ja Tesron Ehitus OÜ meeskonnaga.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik
  • RU, kõne: B1, kiri: B1

Muud nõuded

Vajalik on üldehitustööde objektijuhi kogemus peatöövõtu ettevõttes vähemalt 2 aastat. Kasuks tuleb vähemalt 6 tase ehitusinseneri või ehitusjuhi kutse.

Omalt poolt pakume

Konkurentsivõimelist palka koos tulemustasuga; töö- ja eraelu tasakaal (töö ajal töö ja peale seda isiklik elu); ühisüritusi.
Ehitusobjekte, mille tööde kestvus keskmiselt 12 kuud. Kaasaegsete IT-lahenduste kasutamist (Bauwise ja Bauhub).
Tööauto kasutamise võimalust isiklikuks tarbeks; sõidukompensatsiooni. Sporditoetust. Laste jõulupakke.
Usalduslikku ja vaba suhtlust omanike ja juhtidega.

Kandideerimise info

OÜ Tesron Ehitus on peatöövõtuga tegelev ehitusettevõte, kus töötavad kvalifitseeritud ja pikaajalise kogemusega ehitusspetsialistid. Meeskonnas töötab üle 20 inimese, kellest väiksem osa töötab Tartu kontoris. Ettevõttele on edu toonud süsteemsus, mõtestatus ja innovaatilisus. Oluline on kokkulepetest kinni pidamine ning head ja usaldusväärsed suhted kõigi koostööpartneritega. Aja jooksul välja kujunenud tellijad on näiteks Liven, Olerex, Maxima Eesti, Domus Kinnisvara, Arco Vara, Coop ... Lisainfo: Annika Matt; tel. 5561 9962; e-mail: annika.matt@teamcreator.ee.

Tähtaeg: 10.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa, Meistri tn 22

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Annika Matt
+372 5561 9962
TeamCreatori eesmärgiks on toetada ettevõtteid personaliotsingu protsessis.

Ettevõtte kodulehthttp://www.teamcreator.ee

Sarnased töökuulutused:

Objektijuht
Balti Vara Ehitus OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 28.04.2024
Ehituse objektijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised
Tallinn

Tähtaeg: 01.05.2024
Objektijuht
Talendibaas OÜ aitab leida
Tallinn

Tähtaeg: 29.04.2024