2381
Sotsiaalpedagoog
Kohtla-Järve Järve Kool
Sotsiaalpedagoog
Kohtla-Järve Järve Kool

Ootused kandidaadile


Vastavus sotsiaalpedagoogile kehtestatud kvalifikatsiooninõuetele, kohusetundlikkus, korrektsus.

Tööülesannete kirjeldus

Sotsiaalpedagoogi töö eesmärk on kohanemis-, käitumis- ja õpiprobleemidega õpilase tegutsemisvõime ja toimetuleku toetamine läbi last ümbritseva võrgustiku koostöö. Koolisotsiaalpedagoogi ülesanneteks on probleemide ennetamine, hindamine, vastavate sekkumiste nõustamine ja konsulteerimine.

Omalt poolt pakume

Oled valmis enesetäienduseks ja erinevateks arenguvõimalusteks?
Oled Sa uudishimulik?
Viitsid läheneda oma tööle loovalt?
Hindad vabadust?
Oskad 2 kuud puhkusel olles korralikult akusid laadida?
Siis me otsime Sind.
Otsime väga töökasse koolimeeskonda uusi aktiivseid inimesi.
BrutokuupalkBruto kuus  € 2700 - 3000

Asukoht

    Kohtla-Järve, Ida-Virumaa, Eesti
    Katse 2

Tööaeg

  • Täistööaeg

Oskused

 Suhtlemisoskus Nõustamine Pingetaluvus Lastega töötamine

Keeled

  •  Eesti
Kontaktisik
Tarmo Post
+372 522 5144
Järve Kool on Kohtla-Järvel asuv eesti kool, mis tähistas 2022. aastal 100. sünnipäeva.
Kool muutus alates 2019. aasta septembrist põhikooliks, alates 01.09.2022 riigikooliks. 

Sellel õppeaastal alustasime kogupäevakooliga 1. klasside õpilastele. Kogupäevakooli eesmärk on mitmekesistada õppetööd, luua paremad võimalused õpilaste õpimotivatsiooni suurendamiseks ja õpitulemuste parandamiseks. Pärast koolitunde on õpilastel võimalus päeva jätkata oma koolis. Kogupäevakoolis ühendatakse õppekavajärgne õppimine ja huvitegevus üheks tervikuks. 

Kogupäevakooli sidusime Eesti Olümpiakomitee projektiga Sport koolis. Lisaks meie õpetajate poolt antavatele kehalise kasvatuse tundidele jagavad sellel aastal õpilastele liikumisrõõmu ja tutvustavad erinevaid spordialasid BC Hito ja jalgpalliklubi Noova.  

I klassides hakkasime rakendama üldõpetuse metoodikat: koolipäevas ei eristata ainetunde, keskendutakse teemadele, mida tavapäraselt õpetatakse erinevates õppeainetes ja mille ümber lõimitakse kogu õppetegevus. Üldõpetusliku tööviisi eesmärk on õpetada õpilast seostama erinevaid teadmisi, oskusi ja väärtusi, õppimine on elulähedasem, mitmekesisem praktilisem. 

Sel õppeaastal käivitasime valikainete süsteemi. 2.- 7. klassi õpilastel ja 9.klassi õpilastel on lisaks riikliku õppekava kohustuslikele tundidele valida endale õppeaineid, mis neid huvitab. Valikute tegemise oskus ja sellega kaasneva vastutuse kogemine on oluline noore inimese edasistes õpingutes. Samuti annab erinevate valikainete õppimine võimaluse proovida oma võimeid ja huvisid erinevate valdkondades, mis on oluline õpitee jätkamisel pärast põhikooli õpinguid. Ühes õppeaastas saab õpilane valida kaks valikainet.

Teise võõrkeelena on nüüd võimalik õppida ka saksa keelt. Liiklusõpetus ja loovtöö kirjutamise kursus on nüüdsest kohustuslikud õppeained. 

Koolil on head sportimistingimused: meil on oma staadion, suusavarustus ning ka jalgrattapark, oleme liitunud Liikuma Kutsuva Kooli võrgustikuga. Kõikides klassides on interaktiivsed tahvlid, meil on kaks arvutiklassi, kodunduse klass sai uue sisustuse ning loodud sai ka keraamikaklass. 

Koolis töötab 45 pedagoogi ja 22 tugitöötajat.


Ettevõtte kodulehthttp://www.jarve.edu.ee/

Sarnased töökuulutused:

Eriklassi õpetaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Kohtla-Järve

Tähtaeg: 31.05.2024
Narva Vanalinna Põhikooli sotsiaalpedagoog
Töötukassa vahendatud pakkumised
Narva
€ 1803
Tähtaeg: 21.06.2024
Lastekaitsegrupi juht
Politsei- ja Piirivalveamet
Jõhvi

Tähtaeg: 02.05.2024