1852
Projektijuht/analüütik
Töötukassa vahendatud pakkumised

Projektijuht/analüütik

Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

WENTURE OÜ

Tööülesanded

Wenture eesmärk on anda oma meeskonnaliikmetele võimalus avaldada mõju ja kasvada nii isiklikult kui ka tööalaselt. Me usume Wentures lõbusasse, kaasavasse koostöökultuuri, kus teie hääl on oluline ja teie ideed juhivad innovatsiooni. Kas oled valmis meiega liituma ja viima meie digilahendused järgmisele tasemele?

Haara projekti ohjad ning juhi see oma tiimi abil ideestaadiumist lõpplahenduseni.

Tule juhi, toeta ja vea seda, millest meie kliendid päriselt hoolivad

Selles rollis saad igapäevaselt: hallata projekti ulatust, eesmärke, ajakavasid ja eelarveid tagades, et kõik aspektid on kooskõlas ettevõtte eesmärkide ja klientide ootustega. Projekti edenemise ja soovitud tulemuste saavutamiseks koordineerida ja teha koostööd meeskonnaga, sealhulgas disainerite, arendajate, kvaliteedikontrolli ja sidusrühmadega. Jälgida projektide olekut ja anda tagasisidet, tuvastades võimalikud riskid, tõrked või kõrvalekalded ning vajadusel rakendad parandusmeetmeid. Luua ja säilitada tõhusat suhtlust klientide, meeskonnaliikmete ja sidusrühmadega, tagades läbipaistvuse ja edendades koostööl põhinevat töökeskkonda.
Rakendada parimaid praktikaid projektijuhtimise metoodikates, otsides pidevalt võimalusi protsesside täiustamiseks ja tõhususe suurendamiseks. Osaled projektiga seotud koosolekutel, avalöökidel, et tagada meeskonnaliikmete vahelise vastavuse ja teadmiste jagamise. Esindad ettevõttet erinevatel messidel ja üritustel.

Haridustase

bakalaureus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik
  • EN, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Ootame Sinult: bakalaureusekraad vastavas valdkonnas (äri, IT või inseneriteadus); vähemalt 3-aastane projektijuhtimise kogemus, soovitavalt ehitus- või tehnoloogiavaldkonnas.
Kogemus keeruliste projektide juhtimisel ja elluviimisel õigeaegselt ja eelarve piires; huvi kaasaegsete juhtimismetoodikate, nagu Agile, Scrum ja tööriistade (nt Airtable, Asana, MS Project, Monday, Miro jne) õppimise vastu.
Head suhtlemisoskused koos võimega kaasata ja juhtida erinevaid meeskondi ja sidusrühmi; kriitiline mõtlemine ja probleemide lahendamise oskused ning suutlikkus projekti väljakutseid ennetavalt tuvastada ja neid lahendada; Oled organiseeritud, detailidele orienteeritud ja suudad korraga hallata mitut tegevust/projekti.

Sind iseloomustab: IT-projektide ja ärianalüüsi eripärade mõistmine; silmapaistev ajalugu sarnases rolli; julgus teha otsuseid ja nende eest vastutada; oskus seada eesmärke ning soov neid ületada.

Omalt poolt pakume

Meie juurest leiad sa: kokkuhoidva ja toetava meeskonna; põnevad projektid; kultuuri, mis väärtustab arengut ja paindlikkust; töötasu ja hüved, mis vastavad su oskustele.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 25.04.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Eesti
    Eesti
  • Kaugtöö võimalus

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Kaur Tull
+37253859144
Wenture missioon on kiirendada ehituse ja materjalitootmise digitaliseerimine. Wenture on lugu kahest erineva tööstusharu ettevõttest, kes tulevad kokku, et aidata ehitust ja tootmist digitaliseerida. See on lugu tehnoloogiaagentuurist, kes ühendab jõud juhtiva BIM ja ehitusteabe halduse ettevõttega. Wenture taga seisab enam kui 10 aastat kogemust töövoogude automatiseerimises, tarkvara- ja tootearenduses ning uute tehnoloogiate ja äride turule toomises. Meie kogemus tagab teie digitaliseerimisprojekti edukuse.

Ettevõtte kodulehthttps://wenture.io/

Sarnased töökuulutused:

IT projektijuht
Coop Pank AS
Tallinn

Tähtaeg: 05.05.2024
Projektijuht
Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskus
Tallinn

Tähtaeg: 30.04.2024
Juhiabi
Falconers OÜ
Tallinn
€ 1200 – 2500
Tähtaeg: 09.05.2024