1059
Müügiassistent, müügisekretär
Töötukassa vahendatud pakkumised

Müügiassistent, müügisekretär

Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Lapsehoolduspuhkuse asendajaks

Tööandja nimi

OÜ Digitrükk

Tööülesanded

Sinu tööülesandeks on tagada klientide päringute ja tellimuste kvaliteetne korraldamine. Lisaks sellele on Sinu korraldada meie e-poe kliendisuhtlus nii eesti kui inglise keeles.
Sa oled valmis tegutsema muutuvas keskkonnas ja oskad toimida paindlikult ja loominguliselt, vastavalt olukorrale ja klientide vajadustele. Sinu igapäevaseks tööks on klientide nõustamine, pakkumis- ja ostu-müügidokumentide vormistamine ning iseseisvalt töös tekkinud probleemide lahendamine.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik
  • EN, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik

Muud nõuded

Müügiassistendina töötamine eeldab Sinult initsiatiivi, loomingulisust, planeerimisoskust, organiseerimis-, vastutus- ja otsustusvõimet ning koostöö- ja suhtlemisvalmidust.

Kasuks tuleb eelnev trükivaldkonna kogemus.

Omalt poolt pakume

Lisaks rohkele tööle pakume Sulle mõnusat, loomingulist kollektiivi ja põnevat töökeskkonda. Heade töötulemuste korral leiame Sulle kindlasti oma meeskonnas uued väljakutsed kui olemasolev inimene naaseb lapsehoolduspuhkuselt.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 28.03.2024

Töösuhte kestus: tähtajaline, lapsehoolduspuhkuse asendajaks

Vajalikud dokumendid

  • CV
Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Tallinn, Harjumaa, Eesti
    Harju maakond, Tallinn, Põhja-Tallinna linnaosa, Paavli tn 1

Tööaeg

  • Täistööaeg
Kontaktisik
Sten Seene
Oleme üks Eesti suurimaid erilahenduste ja reklaammaterjalide tootjaid. Meilt saab nii visiitkaarte kui ka erimõõdus näitusemööblit. Ja kõike seda, mis sinna vahele jääb. Me töötame kiiresti, poolikud ideed arendame tippvormi ning toodame asja valmis. Nii, et kõik on tipp-topp 5+. Meie eritellimusena valminud tooted on käinud maailma suurimatel messidel esindamas nii Eesti kui ka Skandinaavia ettevõtteid. Oleme Eesti esimene litsentseeritud Re-boardist toodete valmistaja. Re-board ehk spetsiaalne kärgkartong on plastikule ja kapale loodussõbralik ning meeletult võimalusi pakkuv alternatiiv. Kärgkartongi eeliseks traditsiooniliste materjalide ees on biolagunevus, kerge kaal ja suur kandevõime. Ühesõnaga, Re-boardist on hea erinevaid asju toota ja tänu kergele kaalule on sellest tehtud toodete transport lihtne ning tihtipeale alternatiividest odavam. Digiprint on asutatud aastal 2005. Heas seltskonnas liigub aeg kiiresti. www.digiprint.ee

Ettevõtte kodulehthttps://digiprint.ee/

Sarnased töökuulutused:

Kontori ja klienditoe assistent/Office and customer support assistant
Okidoki OÜ
Tallinn

Tähtaeg: 04.05.2024
Infosekretär
MOLLER AUTO
Tallinn
€ 1800 – 1800
Tähtaeg: 10.05.2024
Assistent (ajutiselt äraoleva töötaja asendaja)
Advokaadibüroo LEVIN
Tallinn
€ 1400
Tähtaeg: 26.05.2024