606
CV-Online klient
Projektijuht/ Müügijuht
CV-Online klient
CV-Online klient

Projektijuht/ Müügijuht

CV-Online klient

Selle ametikoha keskmise palga info leiad aadressilt palgad.ee.

Asukoht

    Eesti

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Paindlik tööaeg

Oskused

 Projektijuhtimine Kliendisuhtlus Meeskonnatöö

Keeled

  •  Inglise
  •  Eesti
Kontaktisik
Kaire Kleesment
59007414

Promens AS kuulub Berry Global Groupi, tegu on New Yorki börsil noteeritud globaalse turuliidriga plastitööstuses. Grupil on enam kui 300 tehast 39 erinevas riigis üle maailma ning tööd pakutakse ca 48 000 inimesele.

Kliendibaasi kuuluvad paljud turuliidrid erinevates valdkondades pakenditööstus, meditsiinitööstus, autotööstus, tööstuselektroonika jne. Grupp on suunatud tugevale ja järjepidevale kasvule, olulisel kohal on materjalide taaskasutus ning jätkusuutlikkus.

Promens Rõngu tehases on enam kui 220 töötajat, peamisteks klientideks globaalsed veoautode tootjad (Näit. Scania, Volvo, MAN, Renault, Daimler) , tööstuselektroonika (Näit. ABB, Stoneridge, Skeleton Technologies) ja sõiduautode tööstus.
Igapäevane töö toimub professionaalses meeskonnas, tihe koostöö klientide ja uute toodetega pakub võimaluse arenguks. Promens Rõngu tehasel on oma klientide ning rahvusvaheliste partneritega industrialiseerimisel uued projektid, seda nii toodete kui ka tehnoloogiate arendamiseks ja seeriatootmiseks ette valmistamiseks.


Ettevõtte kodulehthttps://www.promens.ee/et/

Sarnased töökuulutused:

Hankespetsialist
CV-Online klient
Eesti

Tähtaeg: 06.05.2024
Automaatikainsener
CV-Online Estonia klient
Tallinn

Tähtaeg: 23.04.2024
Tehnoloog-konstruktor
Töötukassa vahendatud pakkumised
Viljandi

Tähtaeg: 24.04.2024