219
Taksojuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Tööandja nimi

New Service OÜ

Tööülesanded

Töö sisuks on klientide sõidutamine ja professionaalne teenindamine; lisaks lillekulleri ülesannete täitmine ning kauba-/tarvikutevedu (koostöös kaupluse ja haiglaga).

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • FI, kõne: A2, kiri: A2
  • ET, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik
  • RU, kõne: A2, kiri: A2
  • EN, kõne: A2, kiri: A2

Muud nõuded

Kui sulle meeldib kiire tegutsemine ja inimestega suhtlus, sul on avatud meel, positiivne ellusuhtumine, siis sobid hästi just meie meeskonda; sõidukogemust (B-kategooria) peab olema vähemalt 2 aastat ja taksojuhi tööks on vajalik taotleda teenindajakaart (taotleda saab Ühistranspordikeskusest);

Omalt poolt pakume

Väga mitmekülgset tööd; koolitust ettevõttes kohapeal; võimalust paindlikuks tööajaks; töötamiseks pakume automaatkastiga autosid ja väikebussi (juht+7 kohta, B-kategooria); kõik töövahendid ettevõtte poolt.

Kandideerimise info

Otsime nii täiskohaga kui ka osaajaga taksojuhte uueks algavaks hooajaks Otsime juurde taksojuhte; ootame täis- ja osaajaga juhte; teenuse pakkumine toimub Forus Takso (endine GoTakso) brändi all (sõlmitakse leping); kiiremaks ühenduse võtmiseks palun täida alljärgnev vorm või saada oma CV tutvumiseks e-posti aadressile iti@newservice.ee.

Tähtaeg: 12.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
Monthly gross salaryGross/mo  € 600 - 1400

Location

    Pärnumaa, Estonia
    Pärnu maakond

Time of work

  • Full-time
  • Full-time with shifts
  • Part-time
Contact person
Iti Sipelgas
5224835
2015a alustas New Service OÜ transportteenuse pakkumisega GoTakso brändi all. Oleme pälvinud "Kliendid kiidavad" tunnustuse! Pakume, lisaks klientide sõidutamisele, ka lille- ja kauba kullerteenust. Seoses rebrandinguga on saanud 2022 a juunist GoTaksost Forus Takso Pärnus. Sõidud toimuvad enamuses Toyotadega (LPG) või Škodadega (CNG), ettevõttes on ka mugavustega buss (B-kat), juht+7in.

Company websitehttp://www.gotakso.ee

Similar job ads:

Müügiesindaja
CV-Online värbamisteenused
Tallinn

Deadline: 28.05.2024
Müügispetsialist
Töötukassa vahendatud pakkumised
Pärnumaa
€ 1700 – 3000
Deadline: 26.05.2024
Müügi - ja turundusassistent
Vincent Holding OÜ
Pärnu
€ 1500
Deadline: 16.05.2024