396
Tõstukijuht
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Seoses töömahu kasvuga Rakvere tehasesse

Tööandja nimi

JELD-WEN EESTI AS

Tööülesanded

JELD-WEN Eesti AS otsib oma meeskonda laotöötaja-tõstukijuhti . Sinu peamisteks tööülesanneteks on tagada tootmise operatiivne varustamine või materjalide ladustamine, kaupade, materjalide ja toodangu markeerimine ning grupeerimine. Ootame sinult kiiret reageerimisvõimet ja ette mõtlemist, samuti tõstuki heaperemehelikku kasutamist ja hooldamist. Töö käigus tuleb kindlasti järgida ka keskkonna-, tule- ja tööohutusnõudeid.

Nõutud keeleoskus

  • ET, kõne: B1, kiri: B1, kohustuslik

Muud nõuded

OLED SUUREPÄRANE KANDIDAAT KUI: kohustuslik on omada tõstukijuhi luba/tunnistust (ilma selleta töövestlusele ei kutsu); valmisolek teha töövestlusel testi teadmiste kontrolliks ohutusest
Sinu eesti keele oskus vähemalt B1 tasemel; Sinu kogemus laotöötaja-tõstukijuhina on eeliseks, kuid pole tingimata vajalik; hea orienteerumisvõime ja tähelepanu detailidele; võime kiiresti kohaneda muutuvate töötingimustega; kohusetundlikkus ja meeskonnatööoskus.

Omalt poolt pakume

TULE JA AITA LUUA VÄÄRTUST! Meie poolt stabiilne töökoht rahvusvahelises ettevõttes; Konkurentsivõimelist palka vastavalt kogemusele ja oskustele; Võimalust end täiendada ja arendada; Kollektiivpuhkus suvel ja talvel; Lõunasöögilt soodustus tehase bistroos; Toetame tervislikke eluviise, sportimise võimalusi ning pakume ühisüritusi: Pakume transporti: Ida-Virumaal (Ahtme, Aseri, Jõhvi, Kohtla-Järve, Kiviõli); Lääne-Virumaal (Kadrina, Kunda, Tamsalu, Tapa, Väike-Maarja).

Kandideerimise info

Tähtaeg: 20.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • muu
BrutokuupalkBruto kuus  € 1285 - 1653

Asukoht

    Rakvere, Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Rakvere linn, Tootmise tn 8

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Merit Vain
+37253058542
JELD-WEN Eesti AS kuulub maailma suurima ukse- ja aknatootja JELD-WEN Inc. koosseisu. Ettevõttel on ülemaailmselt rohkem kui 120 tootmisüksust 19 riigis. Oleme Rakvere suurim tööandja ligi 700 töötajaga ning tehas töötab 24/5 graafikuga kolmes vahetuses. Meie peamisteks toodeteks on ukselengid ja siseuksed. Täpsem info ettevõtte kohta kodulehelt: www.swedoor.ee

Ettevõtte kodulehthttps://www.jeld-wen.ee/

Sarnased töökuulutused:

Spetsialist (pension)
Sotsiaalkindlustusamet
Rakvere
€ 1400
Tähtaeg: 21.05.2024
Ostja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Rakvere

Tähtaeg: 08.06.2024
Karjääripööre patrullpolitseinikuks Rakvere (väljaõpe töö käigus)
Politsei- ja Piirivalveamet
Rakvere

Tähtaeg: 27.05.2024