259
Ettekandja
Töötukassa vahendatud pakkumised

Lisakirjeldus

Täiskohaga klienditeenindaja aastaringselt

Tööandja nimi

Wirkes OÜ

Tööülesanded

Klienditeenindajana külalislahkust edendavas Vergi Sadama Restoranis Wirkes' on sinu töövahendiks CompuCash kassasüsteem. Klienditeenindajana aitad saali ettevalmistustega, teed aktiivselt koostööd kolleegidega, tutvustad turistidele lühidalt Lahemaad (koolitus tööandja poolt) ning kostitad külalisi nende soovitud jookide ning toitudega ja aitad lihtsamate koristustöödega.

Haridustase

üldkeskharidus

Nõutud keeleoskus

  • RU, kõne: B1, kiri: B1
  • ET, kõne: C1, kiri: C1, kohustuslik
  • FI, kõne: B1, kiri: B1
  • DE, kõne: B1, kiri: B1
  • EN, kõne: B2, kiri: B2, kohustuslik

Muud nõuded

Tulevane pereliige peab olema: empaatiline; puhtust armastav; sõbralik ning mõistev; end kehtestav; mõistma suurt pilti; arendama enda tegevusega kogu; lahemaad ning selle turismi.

Omalt poolt pakume

TASUTA majutust 50 m eemal töökohast; elu ning perspektiivi muutvat töökeskkonda; ettevõtte siseseid ning -väliseid koolitusi; merd ja metsa ümberringi; eluvalikuid muutvaid tutvuseid; paindlikku graafikut; motiveerivat töötasu; sõbralikku kollektiivi; võimalust saadavuse korral majutuda kaaslasega hotellitubades; tasuta saunakasutus.

Kandideerimise info

Tähtaeg: 30.05.2024

Töösuhte kestus: tähtajatu

Vajalikud dokumendid

  • CV
BrutokuupalkBruto kuus  € 1100 - 1500

Asukoht

    Lääne-Virumaa, Eesti
    Lääne-Viru maakond, Haljala vald, Vergi küla, Sadama tee 51

Tööaeg

  • Täistööaeg
  • Täistööaeg vahetustega
Kontaktisik
Kelli Suigusaar
53328856
Oleme loonud Wirkes'e, et oleks põhjarannikul tore, soe ja rõõmsameelne kohake, kuhu aastaringselt tulla lõunasöögile, romantilisele õhtusöögile või kasvõi lihtsalt kohvile raamatu kõrval! Oleme end sisse seadnud Vergi Sadamas, kus teid ootavad seintel Lääne-Virumaa kunstnike teosed, imelised toidunaudingud Lauri Loidi käe alt, särtsu lisavad kokteilid ning elegantsed veinid. Et elu üksluiseks minna ei saaks, korraldame pulmapidusid, sünnipäevaüritusi, seminaripäevi, joogapuhkuseid, veinidegusteerimisi, teemaõhtusööke jm. Meie jaoks on oluline kohalik ja värske tooraine ning naeratavad näod!

Sarnased töökuulutused:

Klienditeenindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Rakvere

Tähtaeg: 20.05.2024
Teenindaja
Töötukassa vahendatud pakkumised
Rakvere

Tähtaeg: 31.05.2024
Teenindaja
Laagna Invest OÜ
Tallinn
€ 6 – 7
Tähtaeg: 02.06.2024